Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Jeep παρουσιάζει πέντε νέα μοντέλα έως το 2025

Η Jeep παρουσιάζει πέντε νέα μοντέλα έως το 2025

26/2/2024

Έρχεται μέσα στο 2024 το Jeep Wagoneer S.
Ακολουθεί και το Recon.
Θα δούμε και το Plug-in υβριδικό Gladiator αλλά το 2025.

Έρχεται μέσα στο 2024 το Jeep Wagoneer S

Το βραχυπρόθεσμο πλάνο της Jeep περιλαμβάνει την αποκάλυψη πέντε νέων ή ανανεωμένων μοντέλων, τα οποία θα έχουμε δει έως το 2025. Το ηλεκτρικό Wagoneer S θα είναι το πρώτο για να δώσει την σκυτάλη στο Recon και άλλα μοντέλα. Την είδηση αυτή  αποκάλυψε με δηλώσεις του ο νέος επικεφαλής της μάρκας, Antonio Filosa.

Όπως τόνισε, το Jeep Wagoneer S θα εισέλθει στην παραγωγή το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, πριν κυκλοφορήσει στην αγορά το τρίτο τρίμηνο. Για όσους δεν γνωρίζουν το Wagoneer S πρόκειται για το γρηγορότερο Jeep  όλων των εποχών που θα αποδίδει έως 600 ίππους και θα φτάνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα.

Ακολουθεί και το Recon

Το Wagoneer S θα έχει ως βάση του την πλατφόρμα STLA Large της Stellantis, όπως και το νέο Recon, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους. Η Jeep δεν είπε πολλά για την παραγωγή και την άφιξη του Recon, κάτι που θα κάνει μέσα στο 2024, ίσως κατά την επίσημη αποκάλυψη του νέου SUV.

Έρχεται το Plug-in υβριδικό Gladiator

Τέλος, η γκάμα των Plug-in υβριδικών 4xe αυτοκινήτων της Jeep θα αυξηθεί μέχρι το επόμενο έτος. Ένα μοντέλο που πιθανόν θα κάνει ντεμπούτο σε αυτή τη μορφή είναι το Pick-up, Gladiator PHEV. Και αυτό το αυτοκίνητο θα είναι μέρος του πλάνου της Jeep να λανσάρει πέντε νέα μοντέλα ή ανανεωμένα έως το 2025.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις