Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Milano θα λέγεται Junior μετά την κόντρα Ιταλίας-Alfa Romeo

Η Milano θα λέγεται Junior μετά την κόντρα Ιταλίας-Alfa Romeo

16/4/2024

Η Milano άλλαξε όνομα και θα λέγεται Junior.
Η Alfa έδωσε νέο όνομα στο μοντέλο βάζοντας τέλος στην κόντρα.
Η Ιταλία υποστήριξε πως η μάρκα χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα Milano.
CEO Alfa Romeo: «Αλλάζουμε το όνομα αν και δεν είμαστε υποχρεωμένοι».

Η Alfa έδωσε νέο όνομα στο μοντέλο βάζοντας τέλος στην κόντρα

Τη μετονομασία της Milano σε Junior ανακοίνωσε η Alfa Romeo, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δική της, τελική απάντηση, στην ιταλική κυβέρνηση, η οποία έκανε λόγο για παράνομη χρήση του ονόματος. Όλα αυτά μετά την απόφαση της Alfa για την κατασκευή του νέου μικρού SUV στην Πολωνία, κάτι που έφερε την αντίδραση της ιταλικής κυβέρνησης που έκανε λόγο για παράνομη κίνηση.

Η Ιταλία υποστήριξε πως η μάρκα χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα Milano

Θυμίζουμε πως η ιταλική κυβέρνηση μέσω του Υπουργού Βιομηχανίας,  Adolofo Urso υποστήριξε πως από τη στιγμή που το νέο αυτοκίνητο της Alfa Romeo ονομάζεται Milano θα ήταν παράνομο να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πλην της Ιταλίας. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του είχε πει: «Υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους καταναλωτές από παραπλανήσεις. Ένα αυτοκίνητο που ονομάζεται Milano πρέπει να παράγεται αποκλειστικά στην Ιταλία. Διαφορετικά, δίνει μια παραπλανητική εικόνα που δεν επιτρέπεται από την ιταλική νομοθεσία».

Η Milano άλλαξε όνομα και θα λέγεται Junior

Αντιμετωπίζοντας τις δηλώσεις του Ιταλού κυβερνητικού αξιωματούχου περί παράνομης χρήσης του ονόματος Milano για το νέο B-SUV της, η Alfa Romeo ανακοίνωσε επίσημα πως μετονομάζει το μοντέλο της σε «Junior». Η Alfa Romeo επισημαίνει πως παρότι υποστηρίζει αδιαπραγμάτευτα πως δεν υπάρχει τίποτα έκνομο στη χρήση του ονόματος «Milano», αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να αποφύγει κάθε διαμάχη, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Επικεφαλής Alfa Romeo: «Αλλάζουμε το όνομα αν και δεν είμαστε υποχρεωμένοι»

Ο CEO της Alfa Romeo, Jean Philippe Imparato, τοποθετήθηκε ως προς την απόφαση για την μετονομασία του νέου μικρού SUV της μάρκας με την εξής δήλωση: «Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το όνομα του μοντέλου παρότι γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε τη θετική αύρα με την οποία είναι συνυφασμένα όλα τα μοντέλα της Alfa Romeo και να αποφύγαμε κάθε διαμάχη.

Το όνομα «Junior» ταιριάζει απόλυτα στο αυτοκίνητο και τη μάρκα, όντας άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της και βέβαια πολύ αγαπημένο στους Alfisti. Ως ομάδα, επιλέγουμε για ακόμα μια φορά να μοιραστούμε το πάθος για το εμπορικό μας σήμα και να θέσουμε σε απόλυτη προτεραιότητα το προϊόν και το κοινό μας».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις