autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η Nissan δουλεύει πάνω στην επιστροφή του Silvia!

Η Nissan δουλεύει πάνω στην επιστροφή του Silvia!

5/9/2024

«Στα σπάργανα το πρότζεκτ», είπε στέλεχος της Nissan.
Στις αγορές έως το τέλος της 10ετίας.
Υβριδικό ή ηλεκτρικό.
Το τρίτο σπορ μοντέλο της Nissan μαζί με τα Ζ και GT-R.

Η Nissan έβαλε μπροστά για την επιστροφή του Silvia

Nissan Silvia η επιστροφή! Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αυστραλίας, ο αντιπρόεδρος της Nissan για την παγκόσμια στρατηγική προϊόντων, Ivan Espinosa, δήλωσε ότι η επιστροφή του εμβληματικού μοντέλου αν και αργεί είναι στα... σπάργανα!

«Κοιτάμε την αρχιτεκτονική», είπε ο Ivan Espinosa

«Κάναμε μερικές πολύ πρώιμες εργασίες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η αρχιτεκτονική», είπε ο Espinosa μιλώντας σε αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης στο ¶μπου Ντάμπι, υπογραμμίζοντας πως το «πρότζεκτ είναι ακόμα στα σπάργανα». Από κει και πέρα, επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει κατά καιρούς πως το νέο σπορ αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με γνώμονα την ηλεκτροκίνηση, χωρίς να διευκρινίσει όμως εάν θα είναι υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό.

Το τρίτο σπορ μοντέλο της Nissan μαζί με τα Ζ και GT-R

Η Nissan θέλει το Silvia να τοποθετηθεί  μεταξύ το Ζ και το GT-R, όντας το τρίτο σπορ μοντέλο που θα έχει στην γκάμα της. Μάλιστα, το νέο σπορ μοντέλο αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα δύο άλλα. Δεν αποκλείεται λοιπόν η ισχύς του να κυμαίνεται ανάμεσα στους 420 ίππους του Nissan Z και τους 560 ίππους του GT-R.

Στις αγορές στο τέλος της δεκαετίας

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το χρονοδιάγραμμα του νέου μοντέλου, ο Espinosa είπε ότι «θα ήθελε να το δει πριν από το τέλος της δεκαετίας».  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις