Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η Peugeot GALLO στο επετειακό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με Peugeot 208 Rally4
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Peugeot GALLO στο επετειακό ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις με Peugeot 208 Rally4

Διαβάστηκε από 6146 αναγνώστες - 1/9/2023

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Peugeot GALLO συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, με τους Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτο να αποτελούν το πλήρωμα του ανανεωμένου Peugeot 208 Rally4.

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, μια από τις εμβληματικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο,  φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας και έχοντας επιστρέψει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) από το 2021, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του.
 
Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, ο Εθνικός μας αγώνας επιστρέφει και η παρουσία των πληρωμάτων από τη χώρα μας στον 10ο γύρο του φετινού WRC είναι και φέτος εντυπωσιακή!
 
Από αυτό το σημαντικό γεγονός  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Peugeot GALLO, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά με το Νο.75 ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4 και με πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη - Βαγγέλη Ακράτο.
 
Στόχος του έμπειρου πληρώματος, είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4.
 
Το Ελληνικό πλήρωμα Λευκαδίτη – Ακράτου θα αγωνιστεί έχοντας την υποστήριξη, ως μεγάλης χορηγού, της εταιρείας SKAG Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ. Παράλληλα, την συμμετοχή της ομάδας στηρίζουν με την χορηγία τους  οι εταιρείες LANDMACON Α.Ε και LotosOil ΑΦΟΙ Ν. Αθηναίου, ενώ ως υποστηρικτές συνδράμουν οι STEFANAKIS parts, ADDITION και T-UNISALE.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε