Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Rimac ισχυρίζεται πως θα βγάλει στην αγορά το δικό της ηλεκτρικό roadster, με το μεγαλοστέλεχός της, Jens Sverdup, να δηλώνει πως το αυτοκίνητο δουλεύεται χρόνια και ότι θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο ακόμα και του χρόνου.

Tο Concept_One στην τελευταία του εκδοχή έχει ισχύ 1.224 ίππων και ροπή 2.548 Nm, γεγονός που του επιτρέπει να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 2,5 δλ, αλλά και να έχει τελική ταχύτητα 354 χλμ.

Του χρόνου το Rimac Roadster

27/11/2017

H κροατική Rimac εξέπληξε τον κόσμο με το ηλεκτρικό Concept_One, ένα coupe καταιγιστικών επιδόσεων και ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και με ένα ανοικτό μοντέλο, το οποίο υπόσχεται πως θα είναι καλύτερο από το Tesla Roadster.

Το ακόμα πρωτότυπο Tesla Roadster υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις. Αν και ακόμα μένει να δούμε το πότε (και αν) θα περάσει στην παραγωγή, μια άλλη εταιρεία μια εξειδίκευση στα ηλεκτρικά οχήματα, ετοιμάζει την δική της «ανοικτή» πρόταση, η οποία υπόσχεται πως θα είναι ακόμα καλύτερη.
 
Λόγος γίνεται για την Rimac από την Κροατία, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσου του Concept_One. Η εταιρεία, λοιπόν, ισχυρίζεται πως θα βγάλει στην αγορά το δικό της ηλεκτρικό roadster, με το μεγαλοστέλεχός της, Jens Sverdup, να δηλώνει πως το αυτοκίνητο δουλεύεται χρόνια και ότι θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο ακόμα και του χρόνου.
   
Όπως και το coupe έτσι και το cabriolet αναμένεται να προσφέρει άφθονη δύναμη. Υπενθυμίζουμε πως το Concept_One στην τελευταία του εκδοχή έχει ισχύ 1.224 ίππων και ροπή 2.548 Nm, γεγονός που του επιτρέπει να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 2,5 δλ, αλλά και να έχει τελική ταχύτητα 354 χλμ.
 
Παράλληλα με το roadster, η Rimac σχεδιάζει μέσα στο 2018 να ανοίξει πέντε νέες εκθέσεις στις Η.Π.Α., χάρη και στην επένδυση των 36 εκ. δολαρίων που δέχθηκε από το Camel Group, την μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής μπαταριών της Ασίας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις