Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ηλεκτρικό πρότυπο για την Porsche

18/8/2021

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο θα αποκαλύψει η Porsche το νέο της ηλεκτρικό πρότυπο, που θα δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει στο μέλλον η εταιρία.

Με μια, όχι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, teaser φωτογραφία που ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς σε Instagram και Twitter, η Porsche προανήγγειλε την πρεμιέρα ενός πρωτοτύπου που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 6 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της Έκθεσης Μονάχου. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
H φωτογραφία δείχνει ένα φωτιστικό σώμα, με έντονες σπορ λεπτομέρειες, με την σχετική ανάρτηση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για περισσότερα από 70 χρόνια τώρα, o μηχανοκίνητος αθλητισμός ήταν τα πιο δύσκολo πεδίo δοκιμών για καινοτομίες στην μηχανική που παίρνουν το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής. Η Porsche ακολούθησε αυτόν τον δρόμο με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να το κάνει. Στην ΙΑΑ Mobility, η Porsche κοιτά το μέλλον, με τεχνολογία αιχμής σε συνδυασμό με σχεδιασμό που κόβει την ανάσα
 
Γνωρίζοντας ήδη ότι η επικείμενη ηλεκτρική Macan δεν έχει τέτοια φωτιστικά σώματα, το μυαλό όλων πάει σε ένα μοντέλο με σπορ χαρακτήρα. Πιο πιθανό σενάριο φαντάζει το νέο πρότυπο να βασίζεται πάνω στo μοντέλo 718, ειδικά αν αναλογιστούμε και την συνέντευξη που είχε δώσει ο Michael Steiner, αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Εξέλιξης της Porsche, που δεν είχε απέκλεισε την εξέλιξη μίας ηλεκτρικής έκδοσης του συγκεκριμένου μοντέλου.
 
Υπομονή μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου που θα αποκαλυφτεί το μυστηριώδες πρωτότυπο. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε