Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Στρίψαμε τα Hyundai N στην πίστα των Μεγάρων

Διαβάστηκε από 25049 αναγνώστες - 24/9/2021

Οδηγήσαμε την γκάμα των Ν μοντέλων της Hyundai στην πίστα των Μεγάρων και διαπιστώσαμε από πρώτο χέρι τις απίστευτες δυνατότητες τους και τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους.

Πριν ακόμα κρυώνουν οι μηχανές των WRC από το rally Acropolis, η Hyundai Ελλάς διοργάνωσε μια εξαιρετική παρουσίαση στη πίστα των Mεγάρων και μας έδωσε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε όλη τη γκάμα των Ν μοντέλων της. Συγκεκριμένα οδηγήσαμε το εκπληκτικό i 20 N με 204 ίππους, το εκρηκτικό i 30 N με 280 ίππους και τη γρήγορη έκδοση του Β- SUV, Kona N με 280 ίππους. Την παράσταση, εκτός από τα γρήγορα μοντέλα, έκλεψε η παρουσία του Τιερί Νεβίλ, που τρέχει με την εργοστασιακή ομάδα της Hyundai στο WRC, αλλά και οι «δικοί» μας, Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος που έτρεξαν με ένα i20 N Rally 2 στο τελευταίο rally Acropolis. 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

i 30 Ν Performance με 280 ίππους και N Grin Shift

 To ανανεωμένο i 30 N δέχτηκε αναβαθμίσεις τόσο στο αισθητικό όσο και στο μηχανολογικό κομμάτι, ειδικά στην έκδοση Performance. H συγκεκριμένη έκδοση έχει 280 ίππους  και 392Nm ροπή, έναντι 250 ίππων και 353Nm ροπή της βασικής, με τη μεγαλύτερη διαφορά να τη συναντάμε στο N Grin Shift. To συγκεκριμένο σύστημα δίνει στο οδηγό για 20 δευτερόλεπτα επιπλέον 10 ίππους και περισσότερη ροπή, με τη διαδικασία να μπορεί να επαναληφθεί κάθε 40 δευτερόλεπτα. Το Hyundai i 30 Ν Performance προσφέρει απλόχερες επιδόσεις με το 0-100χλμ/ώρα να έρχεται σε 5,9 δευτερόλεπτα και την τελική του να αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα. Εντυπωσιακές είναι οι δυνατότητες παραμετροποίησης μέσω των προφίλ οδήγησης (mode), με τον οδηγό να μπορεί να ρυθμίσει παραμέτρους για τον κινητήρα, το σύστημα ανάρτησης, το σύστημα διεύθυνσης, τον ήχο της εξάτμισης, το ηλεκτρονικό διαφορικό και το σύστημα μετάδοσης. Η βασική έκδοση του Hyundai i30 Ν ξεκινά από τις 30.490 ευρώ με χειροκίνητο σασμάν και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων. Για την έκδοση performance με το χειροκίνητο σασμάν η τιμή εκκίνησης είναι τα 34.900 ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμη και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων, με την τιμή της να αρχίζει από τα 38.990 ευρώ.  

ή πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε