Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Kia Tasman: «Λιώνει» στις δοκιμές το Pick-up της Kia
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Tasman: «Λιώνει» στις δοκιμές το Pick-up της Kia

16/7/2024

Βίντεο δίνει «γεύση» από τις δοκιμές του Kia Tasman.
Πιθανότατα θα έρθει και στην Ευρώπη το Pick-up της Kia.
Το καμουφλάζ κρύβει τη σχεδίασή του.
Με κινητήρα diesel ίσως και με βενζίνη.

Βίντεο δίνει «γεύση» από τις δοκιμές του Kia Tasman

Η Kia συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του Tasman και προσφέρει μία... γεύση από αυτές με ένα teaser βίντεο. Το Tasman έχει πραγματοποιήσει πάνω από 18.000 γύρους δοκιμών στα αυστραλιανά εδάφη και συνεχίζει μέχρι να έρθει η στιγμή της επίσημης αποκάλυψης.

Πιθανότατα θα έρθει και στην Ευρώπη το Pick-up της Kia

Η Kia αποκαλεί το Tasman ως παγκόσμιο Pick-up. Μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιώσει πως θα προσφερθεί σίγουρα στις αγορές των Ν. Κορέας, Αυστραλίας, Αφρικής και Μέσης Ανατολής, ενώ εξετάζει την είσοδό του και στην αγορά της Ευρώπης. Μάλιστα, η «Γηραιά Ήπειρο» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η έλευσή του.

Το καμουφλάζ κρύβει τη σχεδίασή του

Το καμουφλάζ του Kia Tasman δεν μας επιτρέπει να δούμε τη σχεδίασή του. Φαίνεται όμως πως η γρίλια οι προβολείς έχουν τοποθετηθεί χαμηλότερα απ' ότι σε άλλα Pick-up. Στο πλάι, οι θόλοι των τροχών προεξέχουν σημαντικά από το υπόλοιπο αμάξωμα, ενώ και η καρότσα φαίνεται ευρύχωρη. Το Tasman θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και θα πωλείται ως μονοκάμπινο και διπλοκάμπινο, σύμφωνα με τη φημολογία που συνοδεύει το αγροτικό της Kia.

Αρχικά θα πωληθεί με κινητήρα diesel

Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν άγνωστες, αλλά αρχικά θα πωλείται με κινητήρα turbodiesel, ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 2,2 λίτρων που εφοδιάζει και το Sorento, που συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Ίσως να υπάρξει και έκδοση βενζίνης, κάτι που φυσικά μένει να φανεί.

Δείτε το teaser βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις