Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ξεκινάει η παραγωγή του Ford Explorer

Ξεκινάει η παραγωγή του Ford Explorer

19/1/2024

- Ετοιμάζεται για παραγωγή το Explorer.
- Τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις του στην Ευρώπη.
- Στη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί η παραγωγή του.
- Θα προσφέρεται με τρία κινητήρια σύνολα.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Ετοιμάζεται για παραγωγή το Explorer

Στην παραγωγή αναμένεται να βάλει η Ford το Explorer, οι πρώτες παραδόσεις του οποίου στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένονται το φετινό καλοκαίρι. Τρία διαφορετικά κινητήρια σύνολα υπάρχουν ως επιλογή για το οικογενειακό SUV, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις του στην Ευρώπη

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Ford σε ευρωπαϊκά Μέσα ενημέρωσης, το ηλεκτρικό SUV θα ξεκινήσει να παράγεται τον προσεχή Ιούνιο. Έτσι θα μπει τέλος σε μία καθυστέρηση μηνών που υπήρξε, εξαιτίας των νέων κανόνων που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών, στις οποίες και έπρεπε να ανταποκριθεί η μάρκα. Οι πρώτοι κάτοχοι του ολοκαίνουργιο Ford Explorer στην Ευρώπη, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχουν το αυτοκίνητο στα χέρια τους τον προσεχή Αύγουστο.

Στη Γερμανία θα πραγματοποιηθεί η παραγωγή του

Το Ford Explorer θα κατασκευαστεί στην Κολωνία της Γερμανίας. To ίδιο εργοστάσιο θα επωμιστεί και την κατασκευή ενός πιο σπορ, κουπέ SUV, που αναμένεται να δούμε μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Θα προσφέρεται με τρία κινητήρια σύνολα

Να θυμίσουμε πως τρία διαφορετικά κινητήρια σύνολα θα είναι διαθέσιμα για τους αγοραστές του Explorer, που θα έρθει και στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Οι πρώτες δύο επιλογές αποδίδουν 170 ή 286 ίππους με κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση αποδίδει 340 ίππους και είναι τετρακίνητη. Πληροφορίες για την χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, παρά μόνο ότι θα φορτίζει από 10-80% σε 25 λεπτά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement