Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Με 4 οθόνες στο ταμπλό θα κυκλοφορήσει το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 4 οθόνες στο ταμπλό θα κυκλοφορήσει το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S

1/2/2024

Το 2025 Jeep Wagoneer S είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της εταιρείας και θα συνδυάζει επιδόσεις και αίσθηση πολυτέλειας. 609 ίπποι, 0-100 σε 3,5 δλ. και 4 οθόνες στο ταμπλό.

Προτεραιότητα η αίσθηση πολυτέλειας για το 2025 Jeep Wagoneer S

Το αμιγώς ηλεκτρικό 2025 Wagoneer S αργεί ακόμη να κάνει το ντεμπούτο του, ωστόσο η Jeep έκανε γνωστές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που θα κεντρίσουν ακόμη περισσότερο τη φαντασία και την προσμονή των φίλων της. Ο στόχος της εταιρείας φαίνεται προφανής: να ανταγωνιστεί την αίσθηση πολυτέλειας με την οποία ολοένα και περισσότερες ανταγωνιστικές εταιρείες εξοπλίζουν τα SUV τους.
 

609 ίπποι και 0-100 σε 3,5 δλ.

Το 2025 Wagoneer S είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της εταιρείας και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φετινό φθινόπωρο. Παρόλο που θα κυκλοφορήσει σε αρκετές εκδόσεις, η ισχυρότερη από όλες αγγίζει τους 609 ίππους και θα κάνει τα 0-100 σε 3,5 δλ., ξεπερνώντας σε απόδοση τα μοντέλα των Range Rover, BMW και Mercedes-Benz.
 

Ούτε ένα «χειροπιαστό» κουμπί, 4 οθόνες στο ταμπλό

Το 2025 Wagoneer S αλλάζει ρότα στον τεχνολογικό εξοπλισμό, και επηρεάζεται από τον «μεγάλο αδερφό» του, το Grand Wagoneer. Στο ταμπλό δεν θα υπάρχει ούτε ένα φυσικό κουμπί, καθώς ενσωματώνονται 4 οθόνες αφής, από τις οποίες θα ελέγχονται όλες οι λειτουργίες. Θα είναι η πρώτη φορά που η Jeep υιοθετεί αυτή την τεχνολογική αναβάθμιση. Επίσης, στη βασική έκδοση περιλαμβάνεται ηλιοροφή με διπλό τζάμι, ενώ σε πιο πολυτελείς εκδόσεις θα προσφέρεται και η δυνατότητα προσθήκης ηχοσυστήματος McIntosh με 19 ηχεία.
 

Η νέα πλατφόρμα της Stellantis προσφέρει αυτονομία 644 χλμ.

Το 2025 Wagoneer S θα διαφοροποιηθεί και στην αρχιτεκτονική του, καθώς θα είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που θα «πατήσει» πάνω στην πλατφόρμα STLA Large BEV-Native της Stellantis. Η Jeep ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα προσφέρει αυτονομία 644 χιλιομέτρων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε