Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Renault Megane βγαίνει και σε έκδοση GT και πλέον αυτή θα εφοδιάζεται και με πετρελαιοκινητήρα.

Megane GT με diesel

7/12/2016

Η Renault εμπλουτίζει τη γκάμα του νέου Megane με μία καινούργια έκδοση πετρελαίου που συνδυάζει τις επιδόσεις με την οικονομία, με τον twin turbo 1,6 dCi 165 ίππων.

Οι φίλοι της Renault που θέλουν επιδόσεις, αλλά και οικονομία χρήσης, έχουν μια νέα επιλογή. Λόγος γίνεται για τα ολοκαίνουργια Megane GT και Megane Estate GT dCi.
 
Αμφότερα εφοδιάζονται με τον twin turbo 1.600άρη diesel κινητήρα dCi των 160 ίππων που συναντάμε στα Espace και Talisman. Μόνο που στην περίπτωση του Megane, το Energy dCi σύνολο έχει ισχύ 165 ίππων, ενώ η ροπή των 380 Nm είναι διαθέσιμη ήδη από τις 1.750 σ.α.λ.
 
Η Renault δεν δίνει ακόμα στη δημοσιότητα τα νούμερα των επιδόσεων του μοντέλου, παρά μόνο πως με βάση τον κύκλο NEDC έχει μέση κατανάλωση 4,6 λτ./100 χλμ., με το Estate μοντέλο να ζητά 0,1 λτ./100 χλμ. επιπλέον.

Το Megane GT έρχεται με την ανάρτηση της Renault Sport, το σασί 4Control και το σύστημα τετραδιεύθυνσης που συναντάμε στην έκδοση TCe 205. Επιπλέον, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το εξοπλιστικό πακέτο GT-Line Exterior Pack, που περιλαμβάνει σπορ προφυλακτήρες, γρίλια με κυψέλες, φιμέ πίσω τζάμια, πίσω διαχύτη Dark Metal, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και νέας σχεδίασης ζάντες.
 
Το πακέτο GT-Line Full Exterior Pack προσθέτει στο μείγμα σπορ καθίσματα, υφασμάτινες επενδύσεις Dark Charcoal και αναβαθμισμένο τιμόνι. Η Renault ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες στη Γαλλία για τα Megane GT και Megane GT Estate dCi, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν σύντομα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρεθούν στους κατά τόπους εμπόρους τον προσεχή Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις