Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μόνο ρεύμα και υδρογόνο για την Genesis από το 2025

2/9/2021

Στηριζόμενη στην νέα τεχνολογία των κυψελών καυσίμου, αλλά και στους ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούνται με εξελιγμένες μπαταρίες το πολυτελές παρακλάδι του Hyundai Motor Group θα προσφέρει από το 2025 μοντέλα που λειτουργούν με ρεύμα ή υδρογόνο, ενώ στοχεύει στο μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα μέχρι το 2035.

Η Genesis ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μετατραπεί σε μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα το 2025, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει σε μηδενικές εκπομπές ρύπων μέχρι το 2030 και σε ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα έως το 2035.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Το πολυτελές παρακλάδι του Hyundai Motor group, εξελίσσει νέα συστήματα κυψελών υδρογόνου, με υψηλότερες αποδόσεις, τα οποία θα εξοπλίζουν τα νέα μοντέλα παράλληλα με τα καινοτόμα ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα που προσφέρουν οι εξελιγμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου.
 
Στόχος είναι να πετύχει την πώληση 400.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων ετησίως και για αυτό εξελίσσει μία γκάμα η οποία θα αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ ηλεκτρικά οχήματα. Σε πρόσφατο teaser βλέπουμε τα οχτώ αυτά οχήματα, στα οποία ξεχωρίζει το σχέδιο των διπλών γραμμών, το οποίο η Genesis στοχεύει να γίνει το σήμα κατατεθέν της. Σε ένα από αυτά μάλιστα φαίνεται να απουσιάζει η κλασική μεσαία κολόνα, ενώ οι πόρτες ανοίγουν προς τα πίσω.
 
Για να επιτύχει το ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα μέχρι το 2035, η Genesis σκοπεύει να τροποποιήσει ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής, ξεκινώντας από την πρώτη ύλη και περνώντας στα οχήματα και στα ανταλλακτικά, ακόμα και στα εργοστάσια παραγωγής.
 
Ο επικεφαλής της Genesis Jay Chang δήλωσε ότι:

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που ανακοινώνω το νέο όραμα της Genesis για ένα βιώσιμο μέλλον καθώς ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Ενώ σχεδιάζουμε μία νέας διάστασης εμπειρία πελάτη και χτίζουμε με αυτούς μία αυθεντική σχέση, η Genesis κάνει τολμηρά βήματα ώστε να πρωτοπορήσει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης για ένα βιώσιμο μέλλον

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε