Ο πρωταγωνιστής στα SUV, με test drive bonus, και 8ετή εγγύηση

Διαβάστηκε από 37709 αναγνώστες - 14/10/2020

Η τρίτη γενιά Kuga με νέα σπορ σχεδίαση, πρωτοποριακή τεχνολογία σε επίπεδο εξοπλισμού και πλούσια γκάμα κινητήρων, φοράει το στέμμα της κατηγορίας στα μικρομεσαία crossover. Η υπηρεσία test drive bonus και το προνομιακό πακέτο χρηματοδότησης με 1% επιτόκιο, σε συνδυασμό με την 8ετή εγγύηση, κάνουν την απόκτηση του πιο ελκυστική από ποτέ

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Με την κατηγορία των SUV να αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δημοφιλία, το Kuga αναδεικνύεται ως τα σημαντικότερα μοντέλα της φίρμας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το νέο Kuga στην τρίτη του γενιά είναι πιο ώριμο από ποτέ και κουβαλάει ό,τι πιο πρωτοποριακό σε τεχνικό επίπεδο. Το ίδιο και στο θέμα της σχεδίασης, το νέο μοντέλο είναι ριζικά αλλαγμένο, χρησιμοποιεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας και αναμειγνύει περίτεχνα την κομψότητα με σπορ στοιχεία δυναμισμού.
 


Το νέο Kuga πετυχαίνει άριστα σε πρακτικότητα και ευρυχωρία καμπίνας. Βασίζεται πάνω στην C2 πλατφόρμα της Ford και σε σχέση με τον προκάτοχο του έχει μεγαλώσει περίπου κατά εννέα εκατοστά σε μήκος και περίπου 5 εκατοστά σε φάρδος. Παράλληλα, το μεταξόνιο πήρε δύο πόνους (2,71 μ. πλέον) και τα μετατρόχια αυξήθηκαν με το μπροστινό να είναι 1.597 και το πίσω στα 1.588 χλστ. Η νέα πλατφόρμα καθιστά το Kuga κατά 10% πιο στιβαρό, αλλά και μέχρι 80 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με πριν. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις αποτυπώνονται και στο εσωτερικό, οπού οι χώροι είναι πολύ βελτιωμένοι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές. Μέχρι και συρόμενο πίσω κάθισμα διαθέτει πλέον, ενώ προσφέρει δυνατότητα για hands-free άνοιγμα της ηλεκτρικής πόρτας. Υπάρχουν παντού, φανερές και κρυφές, μικρές και μεγάλες, θήκες για μικροαντικείμενα, που αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα πρακτικότητας του νέου Ford Kuga.
 
 

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Tags: FORD , FORD KUGA