autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Πάνε στο Παρίσι οι γερμανικές μάρκες

Πάνε στο Παρίσι οι γερμανικές μάρκες

17/7/2024

Θα βρίσκονται στο Παρίσι οι Volkswagen, Audi, BMW, αλλά και η Skoda.
Oι γαλλικές μάρκες θα είναι επίσης παρούσες.
Σημαντικές απουσίες όπως Mercedes, Ford, Nissan και Hyundai.
Ντεμπούτο για το Volkswagen Tayron στο Παρίσι.

Θα βρίσκονται στο Παρίσι οι Volkswagen, Audi, BMW, αλλά και η Skoda

Η Έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού θα μας απασχολήσει έντονα το διάστημα 14-20 Οκτωβρίου, όπου και θα διεξαχθεί, με τις μάρκες να κλείνουν σιγά σιγά θέσεις. Στη φετινή της έκδοση η Έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες από τις γερμανικές μάρκες, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι ηχηρές απουσίες. Οι γερμανικές εταιρείες αναμένεται να επιστρέψουν δυναμικά  κάτι που ήδη ανακοίνωσαν οι μάρκες του Ομίλου Volkswagen και συγκεκριμένα οι VW, Audi, αλλά και η Skoda. Την ίδια στιγμή παρούσες θα είναι και οι BMW και ΜΙΝΙ, του BMW Group.

Oι γαλλικές μάρκες θα είναι επίσης παρούσες

Οι γαλλικές Citroen, DS και Peugeot της Stellantis θα είναι επίσης παρούσες, όπως και οι Renault, Dacia και Alpine. Το ίδιο θα ισχύσει και την Kia. Σε ότι αφορά τις κινεζικές μάρκες, επί του παρόντος η μόνη που έχει δεσμευτεί ότι θα συμμετάσχει είναι η Seres.

Σημαντικές απουσίες όπως Mercedes, Ford, Nissan και Hyundai

Στον αντίποδα, αρκετές είναι και οι μάρκες που έχουν ανακοινώσει πως δε θα συμμετάσχουν στην Έκθεση. Mercedes, CUPRA, SEAT, Ford, Hyundai, Jeep, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Volvo, Polestar και Zeekr, δε θα είναι στην «πόλη του φωτός». Υπάρχουν όμως και εκείνες που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα όπως η Toyota, αλλά και οι Alfa Romeo, Fiat και Lancia. Πιθανότατα εκτός Έκθεσης θα είναι και οι Κινεζικές MG, BYD, Chery και Great Wall, παρόλο που στοχεύουν στην ευρωπαϊκή τους ανάπτυξη!

Ντεμπούτο για το Volkswagen Tayron στο Παρίσι

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά θα είναι το Volkswagen Tayron.Ο λόγος για το νέο 7θέσιο SUV της γερμανικής φίρμας για την Ευρώπη, το οποίο αναμένεται να βασίζεται στο ομώνυμο μοντέλο της Κίνας. Μαζί του θα είναι και το πρωτότυπο ID GTI, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη VW Γαλλίας. Από κει και πέρα, η Audi θα έχει μαζί της το νέο Q6 e-tron και το Α6 e-tron.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις