Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos

Χωρίς να αλλάζει τις γραμμές του, το εσωτερικό του Nissan GT-R τονίζει περαιτέρω την πολυτέλειά του, ενώ παράλληλα βελτιώνει και την εργονομία του.

Εσωτερικό: Περισσότερη πολυτέλεια, βελτίωση της εργονομίας

25/4/2016

Στο θάλαμο των επιβατών, η Nissan προσπάθησε να μεγιστοποιήσει τα στοιχεία πολυτέλειας του κορυφαίου της μοντέλου. Έτσι, όλο το ταμπλό και ο πίνακας οργάνων «ντύνονται» πλέον από κορυφαίας ποιότητας δέρματα, ενώ αντίστοιχο δέρμα καλύπτει και το εσωτερικό των θυρών. Στο κέντρο της κονσόλας, έχει γίνει προσπάθεια να βελτιωθεί η εργονομία και πλέον, οι περισσότεροι διακόπτες για το σύστημα πλοήγησης και το ηχοσύστημα έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα πολυμέσων και μπορούν να χειριστούν μέσω της νέας, μεγαλύτερης οθόνης αφής 8 ιντσών. 


Χαρακτηριστικά, η Nissan αναφέρει ότι στην κεντρική κονσόλα του ανανεωμένου μοντέλου βρίσκονται πλέον 11 μόνο διακόπτες, από 27 στο προ-ανανέωσης GT-R. Οι αλλαγές στο εσωτερικό ολοκληρώνονται με τα νέα paddles για την αλλαγή των ταχυτήτων που πλέον αποκτούν μια πιο ορθολογική θέση (πάνω στο τιμόνι), επιτρέποντας την αλλαγή ταχύτητας ακόμη και όταν ο οδηγός στρίβει το αυτοκίνητο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ