Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Peugeot 208: Το ελκυστικό μικρό που έγινε best seller
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 208: Το ελκυστικό μικρό που έγινε best seller

Διαβάστηκε από 9211 αναγνώστες - 8/2/2024

Το Peugeot 208 αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μικρά της Ελληνικής αγοράς, και η ανανεωμένη έκδοση του, είναι διαθέσιμη με ακόμα πιο πλήρη εξοπλισμό στην βασική του έκδοση, αλλά και με πολύ ελκυστική τιμή.

Ανανεωμένο Peugeot 208 με ανανεωμένη τιμή

Η πρόσφατη ανανέωση του Peugeot 208 έκανε ακόμα πιο ελκυστικό το Γαλλικό μικρό, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά της κατηγορίας. Η εμπορική του πορεία έχει ήδη ξεκινήσει στην χώρα μας, και μάλιστα είναι διαθέσιμο με ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό στην βασική του έκδοση, παράλληλα με μια πολύ ελκυστική τιμή

Τιμή εκκίνησης τα 18.000 ευρώ στην βασική έκδοση

Με σκοπό να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική πορεία που είχε και τα προηγούμενα χρόνια, το ανανεωμένο 208 ξεκινά από τα 18.000 ευρώ στην βασική του έκδοση. Η συγκεκριμένη έκδοση, είναι εφοδιασμένη με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1,2 λίτρου που αποδίδει 75 ίππους και 118 Nm ροπής. Η κατανάλωση του βρίσκεται στα 5.4 λτ./100 χλμ. ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 13,2 δευτερόλεπτα και την τελική να φτάνει τα 165 χλμ./ώρα.  

Πλούσιος εξοπλισμός στην έκδοση Active

Ακόμα πιο πλούσιος είναι ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Active του Peugeot 208, αφού είναι εξοπλισμένο με έξι αερόσακους, ESP, Hill Assist, ενεργό σύστημα προειδοποίησης και αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα ενημέρωσης ορίου ταχύτητας, προσοχής οδηγού, ελέγχου πίεσης ελαστικών, αλλά και προβολείς LED και αισθητήρες για την αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων και των υαλοκαθαριστήρων. Παράλληλα, εφοδιάζεται με θερμαινόμενους καθρέφτες, air condition, mutlimedia σύστημα με οθόνη αφής 10 ιντσών και cruise control που συνδυάζεται με περιοριστή ταχύτητας και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Το ανανεωμένο Peugeot 208 καλύπτεται από πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης της Ελληνικής αντιπροσωπείας. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις