Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Στην παραγωγή το 2025 το Tesla Model 2

Στην παραγωγή το 2025 το Tesla Model 2

25/7/2024

O Musk επιβεβαίωσε την έλευση του Model 2.
Μπαίνει στην παραγωγή μέσα στο 2025.
Το πιο προσιτό αυτοκίνητο της Tesla με τιμή 25.000 ευρώ.

O Musk επιβεβαίωσε την έλευση του Model 2

Ρεπορτάζ του Reuters πριν από περίπου τρεις μήνες ανέφερε πως η Tesla έβαλε τέλος στην ανάπτυξη του Model 2, είδηση που είχε διαψευστεί σε πρώτο χρόνο από τον Elon Musk. Ο επικεφαλής της αμερικανικής μάρκας με νέες δηλώσεις του πήγε ένα βήμα παρακάτω υπογραμμίζοντας πως η εξέλιξη του μοντέλου βρίσκεται σε καλό δρόμο το πρώτο εξάμηνο του 2025 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η παραγωγή του.

Μπαίνει στην παραγωγή μέσα στο 2025

Μιλώντας για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, είπε μεταξύ άλλων: «Αναβάλαμε την παρουσίαση του Robotaxi για μερικούς μήνες για τις 10 Οκτωβρίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήθελα να κάνω μερικές σημαντικές αλλαγές που πιστεύω ότι θα βελτιώσουν το Robotaxi –το κύριο πράγμα που θα δείξουμε– και θα δείξουμε επίσης μερικά άλλα πράγματα». Κατά τη διάρκεια αυτών των δηλώσεων δημοσιεύτηκαν και κάποιες διαφάνειες, δείχνοντας ανάμεσα από άλλα ότι το Model 2 θα μπει στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Επίσημα έχουμε δει μόνο μία teaser εικόνα

Μέχρι στιγμής, μοναδικό επίσημο στοιχείο για το Model 2 είναι μία teaser εικόνα που έχει κυκλοφορήσει από το 2023 και έδειξε απλώς την καμπυλωτή γραμμή οροφής του αυτοκινήτου.

Από κει και πέρα η φημολογία αναφέρει πως το μήκος του αυτοκινήτου θα είναι 4,4 μέτρα και θα έχει hatchback αμάξωμα με σχεδίασή εμπνευσμένη από το Model Y. Το αρχικό κόστος απόκτησης του Model 2 φημολογείται πως θα ορίζεται στις 25.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις