Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις αγορές της Ευρώπης το νέο Volkswagen ID.7 Tourer
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις αγορές της Ευρώπης το νέο Volkswagen ID.7 Tourer

8/3/2024

Έναρξη στις ευρωπαϊκές πωλήσεις του ID.7 Tourer.
Ένα ηλεκτρικό μοτέρ για 286 άλογα και 545 Nm ροπής.
Φουλ σε εξοπλισμό από τη βασική.
Από 54.795 ευρώ ξεκινά στη Γερμανία.

Έναρξη στις ευρωπαϊκές πωλήσεις του ID.7 Tourer

Η Volkswagen ανακοίνωσε την έναρξη των ευρωπαϊκών πωλήσεων του νέου ID.7 Tourer. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό βάγκον της γερμανικής μάρκας πωλείται στη Γερμανία από 54.795 ευρώ, με αυτονομία 607 χλμ. αυτονομία και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Δύο επιλογές μπαταρίας

Το Volkswagen ID.7 Tourer θα μπορεί να εξοπλιστεί με δύο πακέτα μπαταρίας. Η νέα επιλογή μπαταρίας είναι ισχύος 86 kWh και προσφέρει αυτονομία 685 χλμ.. Ωστόσο, το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα γίνεται με το βασικό πακέτο μπαταρίας 77 kWh, που αποδίδει 607 χλμ. αυτονομία. Όταν το ID.7 Tourer Pro φορτίζεται σε ταχυφορτιστή ισχύος 175 kW, η 77άρα μπαταρία φορτίζει από το 10 έως το 80 τοις εκατό σε περίπου 28 λεπτά. 

Ένα ηλεκτρικό μοτέρ για 286 άλογα και 545 Nm ροπής

Ανεξάρτητα από την επιλογή μπαταρίας, το ID.7 Tourer θα εξοπλίζεται με ένα μόνο ηλεκτροκινητήρα, απόδοσης 286 αλόγων και 545 Nm ροπής, με την ισχύ να κατευθύνεται στους πίσω τροχούς.

Φουλ από τη βασική

Στη βασική έκδοση Pro, το ID.7 Tourer εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με διζωνικό κλιματισμό με έξυπνους αεραγωγούς, αλλά και τη νέα οθόνη αφής 15 ιντσών για το infotainment. Αλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το επαυξημένης πραγματικότητας head-up display, τον φωνητικό βοηθός IDA, τέσσερις θύρες USB-C, συναγερμό, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά, διαχωριστικό δίχτυ χώρου αποσκευών, προβολείς LED και πίσω φώτα LED, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, σύστημα Keyless, αισθητήρα βροχής, μαύρες ράγες οροφής (75 kg φορτίο οροφής) και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.  

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις