Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε το 7θέσιο Tiguan με μακρύ μεταξόνιο, που ετοιμάζει η VW για το 2017.

Συνελήφθη το 7θέσιο Tiguan

18/8/2016

Από τη Γερμανία έρχονται οι αποκαλυπτικές «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, που δείχνουν το VW Tiguan με μακρύ μεταξόνιο, το οποίο από το 2017 θα προσφέρει χώρο για επτά επιβάτες.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η VW ετοιμάζει για το 2017, μια έκδοση του Tiguan με μακρύ μεταξόνιο, η οποία θα χωράει τρεις σειρές καθισμάτων, ακολουθώντας το «αδελφό» Skoda Kodiaq στην 7θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού.

Ξέρουμε επίσης πως το 7θέσιο Tiguan προορίζεται κυρίως για τις αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες το αυτοκίνητο «συνελήφθη» στη Γερμανία, δίχως το παραμικρό καμουφλάζ να κρύβει το αμάξωμά του. Το γεγονός μας έκανε να πιστέψουμε, πως τελικά το μακρύτερο Tiguan θα βρει το δρόμο του για την Ευρώπη.

Το μοντέλο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, ελάχιστα διαφέρει από το «κανονικό» Tiguan, με εξαίρεση βέβαια τη διευρυμένη σιλουέτα του. Από αυτά που ξέρουμε, το 7θέσιο Tiguan θα πατάει σε μια μακρύτερη κατά 11 εκ. πλατφόρμα, προσφέροντας στην 5θέσια διαμόρφωσή του, περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, αλλά και μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ. Το νέο Tiguan LWB θα προσφέρεται με τα μηχανικά σύνολα του πενταθέσιου μοντέλου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις