Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα αυτοκίνητα επιδόσεων της Genesis θα λέγονται Magma
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα αυτοκίνητα επιδόσεων της Genesis θα λέγονται Magma

26/3/2024

Νέα υπομάρκα με το όνομα Magma από την Genesis.
Ντεμπούτο για το GV60 Magma Concept στη Ν. Υόρκη.
Αεροδυναμικό και ισχυρό το GV60 Magma.
Θα παρουσοαστεί σύντομα το μοντέλο παραγωγής του GV60 Magma.

Νέα υπομάρκα με το όνομα Magma από την Genesis

Η Genesis ανακοίνωσε την έλευση της νέας υπο-μάρκας, η οποία αφορά τα μοντέλα επιδόσεών της. Ονομάζεται Magma και τα πρώτα μοντέλα έχουν κάνει την εμφάνισή τους ενόψει της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί το πορτοκαλί χρώμα, που παραπέμπει στο μάγμα των ηφαιστείων.

Ντεμπούτο για το GV60 Magma Concept στη Ν. Υόρκη

Στο παρελθόν, πριν από περίπου ένα χρόνο, η Genesis παρουσίασε στην ίδια απόχρωση ένα πρωτότυπο GV80 Coupe και στη συνέχεια το ακολούθησε ένα ακόμα G80, που έφερε την ονομασία G80 Magma Special. Ωστόσο, στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης έκανε το ντεμπούτο του και το GV60 Magma Concept, ένα πρωτότυπο το οποίο αναμένεται να εξελιχθεί και σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Αεροδυναμικό και ισχυρό το GV60 Magma

Αν και η Genesis δεν είπε πολλά για το GV60 Magma Concept, γνωρίζουμε ότι έχει βελτιωμένη μπαταρία που θα στέλνει ισχύ σε αναβαθμισμένους κινητήρες. Σε σχέση με το τυπικό ηλεκτρικό GV60, το GV60 Magma θα έχει μεγαλύτερη ιπποδύναμη και κατά πάσα πιθανότητα καλύτερες επιδόσεις. Από τις εικόνες βλέπουμε πως η απόστασή του από το έδαφος είναι μειωμένη, την ώρα που «φοράει» ανασχεδιασμένη μπροστινή μάσκα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα, σχεδιασμένη κατάλληλα για να ψύχει τις μπαταρίες, τα φρένα και τους κινητήρες. Από κει και πέρα, στην οροφή υπάρχουν αεροδυναμικά πτερύγια, στο πίσω μέρος μία μεγάλη αεροτομή, ενώ το πρωτότυπο κινείται σε τροχούς 21 ιντσών. Στην καμπίνα, το δερμάτινο εσωτερικό αποκτά πορτοκαλί ραφές και πλάτες καθισμάτων στο χρώμα του αμαξώματος.  

Σύντομα το μοντέλο παραγωγής του GV60 Magma

«Η Genesis Magma παρουσιάζει μια συναρπαστική ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα όρια των επιδόσεων και της πολυτέλειας, για νέες ερμηνείες σε οχήματα υψηλών επιδόσεων, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη μοντέλων αποκλειστικά για την Genesis», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Chief Creative Officer της Genesis, Luc Donckerwolke. Μάλιστα, κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Donckerwolke είπε πως σύντομα οι αγοραστές θα μπορούν να δοκιμάσουν αυτόν τον συνδυασμό άνεσης και απόδοσης στο GV60, χωρίς να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις