Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τesla Cybetruck: Προβλήματα και με το πλύσιμο του

Τesla Cybetruck: Προβλήματα και με το πλύσιμο του

23/4/2024

Μετά από τo γκάζι, τη συναρμογή και τις σκουριές, νέο πρόβλημα για το Cybertruck.
Ιδιοκτήτης έπλυνε το Cybertruck σε πλυντήριο και πήρε την οθόνη στο «χέρι»!
Η Tesla αποτρέπει τους ιδιοκτήτες να πηγαίνουν σε αυτόματα πλυντήρια.
Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημίες από πλύσιμο αν ο οδηγός δεν επιλέξει το ειδικό mode!

Αξιζει να μαθετε

Μετά από τo γκάζι, τη συναρμογή και τις σκουριές, νέο πρόβλημα για το Cybertruck

Τα «προβλήματα» για το Tesla Cybertruck φαίνεται να μην έχουν τελειωμό! Μετά από το κόλλημα του πεντάλ του γκαζιού, που ξεκίνησε κι επίσημη έρευνα, τις γκρίνιες για την κατασκευή του και τις αναφορές για εμφάνιση σκουριάς, ακόμα μια «πάθηση» προστέθηκε στην λίστα: Το μοντέλο φαίνεται να μην τα πηγαίνει καλά με το... πλύσιμο!

Ιδιοκτήτης έπλυνε το Cybertruck σε πλυντήριο και πήρε την οθόνη στο «χέρι»!

Κυκλοφόρησε video όπου ένας ιδιοκτήτης δηλώνει ότι μετά καθάρισμα σε πλυντήριο αυτοκινήτων, η οθόνη παρουσίασε πρόβλημα. Συγκεκριμένα μετά από μια βόλτα στην παραλία, επισκέφτηκε ένα πλυντήριο για να ξεπλύνει την άμμο, τόσο απΆ έξω, όσο κι από μέσα. Μετά από αυτό, η οθόνη του οχήματος δεν δούλεψε παρά μετά από 5 ώρες ακινησίας σε κλειστό γκαράζ.

Η Tesla αποτρέπει τους ιδιοκτήτες να πηγαίνουν σε αυτόματα πλυντήρια

Όμως μπορεί το συγκεκριμένο πρόβλημα να σχετίζεται με το πλυντήριο; Αν κι άγνωστο μέχρι στιγμής, αυτή η θεωρία δεν μπορεί να αποκλειστεί. Μεταξύ άλλων, το εγχειρίδιο του οχήματος συμβουλεύει τους οδηγούς να μην καθαρίζουν το Cybertruck σε αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων. Εάν αυτό είναι αναπόφευκτο, οι ιδιοκτήτες του οχήματος θα πρέπει να χρησιμοποιούν το ειδικό mode πλυσίματος. Σύμφωνα με την Tesla, η συγκεκριμένη λειτουργία κλείνει όλα τα παράθυρα, κλειδώνει τη θύρα φόρτισης και απενεργοποιεί τους υαλοκαθαριστήρες, τη λειτουργία παρακολούθησης και την κλειδαριά της πόρτας.
 

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημίες από πλύσιμο αν ο οδηγός δεν επιλέξει το ειδικό mode

Εάν τώρα ο οδηγός ξεχάσει να ενεργοποιήσει τη λειτουργία πλύσης αυτοκινήτου ή αποφασίσει σκόπιμα να μην το κάνει, αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, όπως βλάβη στη σύνδεση φόρτισης ή στους υαλοκαθαριστήρες.  Μάλιστα οι συγκεκριμένες φθορές θα είναι κι ιδιαίτερα κοστοβόρες για τον ιδιοκτήτη, διότι όπως αναφέρει συγκεκριμένα η εταιρεία: «Οι ζημιές που προκαλούνται από το πλύσιμο του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από την εγγύηση».

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε