Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μετά το λανσάρισμά του το περασμένο φθινόπωρο στην Ιαπωνία, το ανανεωμένο Subaru Forester πάτησε επιτέλους και ευρωπαϊκό έδαφος, με την αρχή να γίνεται με το Ην. Βασίλειο.

Το ανανεωμένο Forester

31/3/2016

Έφτασε η ώρα για την ανανεωμένη εκδοχή του Subaru Forester να πατήσει ευρωπαϊκό έδαφος, έχοντας ραφιναρισμένη εμφάνιση, ποιοτικότερο εσωτερικό και κάποιες τεχνικές αναβαθμίσεις.

Μετά το λανσάρισμά του το περασμένο φθινόπωρο στην Ιαπωνία, το ανανεωμένο Forester πάτησε επιτέλους και ευρωπαϊκό έδαφος, με την αρχή να γίνεται με το Ην. Βασίλειο.

Μη φανταστείτε τίποτα συνταρακτικό, όχι εξωτερικά τουλάχιστον, καθώς η ανανέωση αφορά μπροστά στη νέας σχεδίασης γρίλια και στις λεπτομέρειες χρωμίου στον προφυλακτήρα. Πίσω, τα φωτιστικά σώματα έχουν μαύρες πινελιές και φέρουν λαμπτήρες LED, ενώ με επιπλέον κόστος μπορούν να τοποθετηθούν και ενεργά εμπρός φώτα LED.

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάς νέα μαλακής υφής υλικά, καθώς και μαύρες γυαλιστερές, αλλά και μεταλλικές, πινελιές. Νέο είναι το σύστημα infotainment με την υψηλής ανάλύσης οθόνη αφής των 7 ιντσών, στην οποία απεικονίζεται και το GPS. Βελτιωμένη ηχομόνωση υπόσχονται, τέλος, οι άνθρωποι της Subaru για την καμπίνα του ανανεωμένου Forester.

Οι μηχανικοί της εταιρείας «πείραξαν» τη ρύθμιση της ανάρτησης, αλλά και τη λειτουργία των κιβωτίων. Το ανανεωμένο Subaru Forester εξακολουθεί να προσφέρεται με τρία 2λιτρα boxer σύνολα 4 κυλίνδρων. Η βασική 2λιτρη ατμοσφαιρική έκδοση 2.0i έχει ισχύ 150 ίππων, ενώ η 2.0D turbodiesel εκδοχή έχει απόδοση 147 αλόγων. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η 2.0 DIT turbo έκδοση βενζίνης των 241 ίππων. Οι δύο πρώτες εκδοχές έχουν στάνταρ 6άρι μηχανικό κιβώτιο ή προαιρετικά ένα αυτόματο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT), ενώ η DIT παίρνει το CVT ως στάνταρ εξοπλισμό στην έκδοση XT.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις