Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota GR86 γίνεται ο πνευματικός διάδοχος της Celica GT-Four

Toyota GR86 γίνεται ο πνευματικός διάδοχος της Celica GT-Four

27/6/2024

Ετοιμάζεται για πρεμιέρα στην Έκθεση SEMA.
Θα έχει μίνιμουμ 304 άλογα.
Σε εξέλιξη η κατασκευή του μοντέλου.

Ετοιμάζεται για πρεμιέρα στην Έκθεση SEMA

Η Toyota είναι έτοιμη να παρουσιάσει στην Έκθεση SEMA τον πνευματικό διάδοχο της θρυλικής Celica GT-Four. Δε μιλάμε για κάποιο νέο μοντέλο, αλλά για ένα GR86 παραγωγής, το οποίο θα εξοπλιστεί με τον κινητήρα της GR Corolla, αλλά και το σύστημα τετρακίνησης.

Θα έχει μίνιμουμ 304 άλογα

Για το εν λόγω αυτοκίνητο η Toyota συνεργάστηκε με τους ανθρώπους της Evasive Motorsports, καταγράφοντας μάλιστα και ένα βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου. Το επερχόμενο GR86 της SEMA θα κρύβει κάτω από το καπό του τον τρικύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης της GR Corolla, ο οποίος θα προσφέρει τουλάχιστον 304 άλογα. Οι μηχανικοί της Evasive Motorsports θα ενσωματώσουν και το σύστημα τετρακίνησης της GR Corolla, κάτι που απαιτεί μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση του χώρου του κινητήρα και του μπροστινού υποπλαισίου.

Σε εξέλιξη η κατασκευή του μοντέλου

Η κατασκευή του μοντέλου βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και μένει να οριστικοποιηθούν ορισμένες πτυχές του έργου. Η ομάδα πρέπει να επικυρώσει ότι το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης λειτουργεί σωστά, πριν προσθέσει το roll cage και βάλει τις τελευταίες πινελιές πριν από την πλήρη αποκάλυψη στη SEMA 2024.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις