Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το απόλυτο συνεργείο για BMW και Mini

Το απόλυτο συνεργείο για BMW και Mini

22/5/2019

Το συνεργείο Μήτσης έχει καταφέρει να διακριθεί για την απόλυτη εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα του γύρω από BMW και Mini αυτοκίνητα. Όπου οι άλλοι δεν μπορούν, η Μήτσης δεν σταματά αν δεν βρει την λύση.

Αγοράζοντας και εσείς BMW ή Mini δείξατε την πρόθεση να τοποθετήσετε την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την άνεση ως πρώτα κριτήρια επιλογής σας.  Μία τόσο ιδιαίτερη εταιρία δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια και χειρισμό, ακόμα και για την πιο απλή και τυπική συντήρηση.
Για να είστε και εσείς απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, αλλά και να μπορείτε να χαρείτε το 100% αυτών που έχει να προσφέρει η BMW ή το Mini σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της εταιρίας με τις συγκεκριμένες μάρκες, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Η συνεχής εκπαίδευση για όλα τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άριστο service.

Οι υπηρεσίες όμως της επιχείρησης Μήτσης δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει δυνατότητα για:

  • Ανταλλακτικά: Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει και να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του ανταλλακτικά που θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την μεγάλη διάρκεια ζωής του. Το προσωπικό φροντίζει ώστε να τοποθετηθούν σωστά, ώστε να απολαμβάνετε όχι μόνο την όμορφη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του με την εγγύηση της BMW ΜΗΤΣΗΣ.
  • Φανοποιεία: Επωφεληθείτε της Δωρεάν χρήσης του αυτοκινήτου εξυπηρέτησης για όσες μέρες το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Η BMW ΜΗΤΣΗΣ αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται με την ασφαλιστική σας εταιρία και άλλες υπηρεσίες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια απλή εξουσιοδότηση.
  • Βελτιώσεις: Η συμμετοχή του ιδιοκτήτη κ.Σταύρου Μήτση με την ανάληψη της τεχνικής υποστήριξης σε αγώνες αναβάσεων και οι δεκάδες διακρίσεις στον τομέα αυτό, πιστοποιούν κατά τον καλύτερο τρόπο πως δικαίως βρίσκεται στους πρώτους αν δεν είναι ο πρώτος στον τομέα αυτόν.
 
Γιατί για όλους όσους εργάζονται στην BMW ΜΗΤΣΗΣ, ο πελάτης δεν είναι για μια στιγμή, αλλά για μια Ζωή…
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Μήτσης
Διεύθυνση: Σουλίου 42, Τ.Κ. 17342, ¶γ. Δημήτριος
Τηλ: 210 9933000  -   (+30) 6937114103, Σταύρος    -    (+30) 6932738705, Γιώργος
EMAIL: [email protected]
Site: www.bmwmitsis.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις