Test Συνεργείων
NEO ΤΙΜΕΣ LEASING Short Videos
Φορητός φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων TOPDON PULSEQ AC PORTABLE 3,7 KW
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φορητός φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων TOPDON PULSEQ AC PORTABLE 3,7 KW

Η BLUEMEC HELLAS/THINKGARAGE με υπερηφάνεια παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τον φορητό φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων της TOPDON PULSEQ AC PORTABLE 3,7 KW.

Ο TOPDON PULSEQ AC PORTABLE είναι ιδανικός για την φόρτιση όλων των EV, καθώς και όλων των PLUG-IN HYBRID αυτοκινήτων της ευρωπαϊκής αγοράς (Συμπεριλαμβάνονται και τα Tesla).

Ο συγκεκριμένος φορτιστής εξαλείφει το πρόβλημα της ανασφάλειας όταν κινούμαστε με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο εάν θα βρούμε ένα διαθέσιμο σημείο φόρτισης του οχήματος μας, καθώς είναι μεταφερόμενος με βάρος μόλις 3,21 κιλά, έχει διαστάσεις 240 x 104 x 63mm και προσφέρεται σε ένα κομψό και εύχρηστο βαλιτσάκι μεταφοράς.

Στα Plug-in Hybrid Electric αυτοκίνητα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το νυχτερινό τιμολόγιο για να πετύχουμε μέγιστη οικονομία καυσίμων όπου και να βρισκόμαστε.
 
Συνδέουμε τον TOPDON PULSEQ AC PORTABLE σε μια οποιαδήποτε πρίζα 220V επιλέγουμε ρεύμα φόρτισης 16 Α ή 8 Α (εξαρτάται από την ασφάλεια του δικτύου μας) και στη συνέχεια απλώς τον συνδέουμε στο όχημα μας. Η φόρτιση του οχήματος μας μόλις ξεκίνησε!

Ο TOPDON PULSEQ AC PORTABLE μας προσφέρει και την δυνατότητα προγραμματισμού καθυστέρησης έναρξης φόρτισης του οχήματος μας. Πχ μπορούμε να τον συνδέσουμε στο όχημα μας και η φόρτιση να ξεκινήσει σε 6 ώρες με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτούμε το νυχτερινό τιμολόγιο.

Ο TOPDON PULSEQ AC PORTABLE συνοδεύεται από όλες της σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας όπως CE, TUV, ΕΝ62752, IP65 για την αποφυγή κινδύνων σε περίπτωση βροχής ή άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο TOPDON PULSEQ AC PORTABLE συνοδεύεται από 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας και προσφέρεται στην εκπληκτική τιμή των 310 Euro.

Παρουσιάζουμε το PulseQ AC Portable, την οικονομική λύση για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος εν κινήσει! Η έκδοση της ΕU είναι συμβατή με τα περισσότερα ευρωπαϊκά ηλεκτρικά οχήματα AC λόγω του IEC62196-2 Type 2, εξαλείφοντας τα περισσότερα εμπόδια μάρκας για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων. Με δύο βολικές λειτουργίες φόρτισης – plug-and-charge ή προγραμματισμένη φόρτιση – αυτός ο φορητός φορτιστής προσφέρει ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εξοπλισμένο με προηγμένες μονάδες ανίχνευσης τάσης, ρεύματος και θερμοκρασίας, απλώς συνδέστε το PulseQ AC Portable στο ηλεκτρικό σας όχημα και παρακολουθήστε το καθώς ζωντανεύει. Η οθόνη LCD παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ενώ τα διαισθητικά κουμπιά επιλογής ρεύματος και προγραμματισμένης φόρτισης σάς επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία φόρτισης με βάση τη χωρητικότητα ισχύος του σπιτιού σας και τις περιόδους τιμολόγησης ηλεκτρικής ενέργειας.
 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
BLUEMEC HELLAS THINKGARAGE
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 332  Περιστέρι.
Τηλέφωνο: 2105696990
E-mail: [email protected] 
site :  www.thinkgarage.gr    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις