Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη μονάδα Logothetis Gas λειτουργεί πρατήριο ανεφοδιασμού υγραερίου κίνησης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Logothetis Gas

Διαβάστηκε από 8604 αναγνώστες - 7/2/2016

Συνεχής εξυπηρέτηση 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο

Η Logothetis Gas διαθέτει 24ωρη μονάδα εξυπηρέτησης, η οποία διαθέτει πρατήριο καυσίμων και LPG, εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ υγραερίου, ακόμα και πλυντήριο.

Στο παρελθόν το μικρό δίκτυο πρατηρίων lpg στην Ελλάδα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για την τοποθέτηση συστήματος στα ΙΧ. Τώρα πια το δίκτυο πρατηρίων έχει διευρυνθεί σε σημαντικό βαθμό τόσο στις μεγάλες πόλεις όσο και στις επαρχιακές οδούς. 


Πολλά από τα πρατήρια διαθέτουν προϊόντα lpg καθώς και υπηρεσίες που αφορούν εξολοκλήρου το αυτοκίνητο όπως πλυντήριο, λιπαντήριο κ.λπ. Ακόμα πιο ψηλά στη λίστα ζήτησης του καταναλωτικού κοινού έρχονται τα πρατήρια που παραμένουν ανοικτά όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο! Έτσι οι οδηγοί δεν ανησυχούν ποτέ για τον ανεφοδιασμό του οχήματός τους.

Η Logothetis Gas διαθέτει κάθετη μονάδα μικτού 24ωρου πρατηρίου καυσίμων και lpg. Επιπλέον, στο χώρο του πρατηρίου μπορεί κανείς να βρει λιπαντικά, αξεσουάρ καθώς διάφορα είδη αυτοκινήτου. Παράλληλα, το εξειδικευμένο συνεργείο υγραερίου της Logothetis Gas πέραν των τοποθετήσεων συστημάτων lpg, παρέχει άμεση εξυπηρέτηση για έκτακτες ή προγραμματισμένες επισκευές από Δευτέρα έως Σάββατο. Τέλος, τα αυτόματα πλυντήρια της εταιρείας αποτελούν προσιτή και γρήγορη λύση για τους οδηγούς ΙΧ οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν να πλύνουν το όχημά τους. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ