Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φρένα: Νο 1 παράγοντας ενεργητικής ασφάλειας!

Πάτα φρένο…στον κίνδυνο!

8/3/2017

Το σύστημα πέδησης των αυτοκινήτων, τα φρένα δηλαδή, αποτελεί το νούμερο ένα παράγοντα για την ασφάλεια του οδηγού, αλλά και όλων των οδηγών, στο δρόμο, αφού από την απόδοσή του, εξαρτάται η δυνατότητά του να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις.

Το σύστημα πέδησης των αυτοκινήτων, τα φρένα δηλαδή, αποτελεί το νούμερο ένα παράγοντα για την ασφάλεια του οδηγού, αλλά και όλων των οδηγών, στο δρόμο, αφού από την απόδοσή του, εξαρτάται η δυνατότητά του να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις. Ταυτόχρονα όμως, η χρήση του είναι και διαρκής με αποτέλεσμα τη φθορά των μερών του, με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που «γεννά» και την ανάγκη των τακτικών ελέγχων και της συντήρησής τους.

Η αναγνώριση μάλιστα των ενδεχόμενων προβλημάτων στο σύστημα πέδησης και η άμεση και αξιόπιστη επιδιόρθωσή τους, σε συνδυασμό με την εξ αρχής σωστή χρήση του, μπορεί να μας προσφέρει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μερών του και άρα, αποφυγή περιττών εξόδων, χωρίς καμία ανησυχία για την ασφάλειά μας στο δρόμο.

Είτε πρόκειται για τα ίδια τα φρένα, είτε για εξαρτήματα και αναλώσιμα η φθορά των οποίων δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή από έναν απλό οδηγό, ο έλεγχός τους ανά τακτά χρονιά διαστήματα και η αντιμετώπιση των όποιων δυσλειτουργιών, συνίσταται και έχει μόνο οφέλη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις