Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γιατί κάποιος να επιλέξει φορτιστή της Blink για την επιχείρηση του;
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γιατί κάποιος να επιλέξει φορτιστή της Blink για την επιχείρηση του;

Διαβάστηκε από 28042 αναγνώστες - 12/12/2023

Όλοι οι επιχειρηματίες θέλουν δίπλα τους συνεργάτες που θα τους προσφέρουν ασφάλεια και αξιοπιστία. Η Blink χάρη στην τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, την εμπειρία και την πληθώρα λύσεων φόρτισης προσφέρει εύφορο έδαφος για μια επιτυχημένη συνεργασία.

Η Blink δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον κλάδο των υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα από το 2019 και έχει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Συγκεκριμένα παρέχει μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες για την εγκατάσταση και διαχείριση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, όπου μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Με την ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα των σταθμών φόρτισης, η Blink αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο τομέα της φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του δικτύου σταθμών φόρτισης στην Ελλάδα, με πάνω από 620 θέσεις φόρτισης καθιστώντας πιο εύκολη και προσιτή την οδήγηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η εμπειρία της Blink στον τομέα των σταθμών φόρτισης αποτυπώνεται στους πάνω από 78.000 σταθμούς που έχει ήδη εγκαταστήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στις περισσότερες από 250 συνεργασίες που έχει ήδη συνάψει με ελληνικές εταιρείες.
 

Ποιος θεωρείται αξιόπιστος πάροχος και ποια τα πλεονεκτήματα της Blink

Καλός πάροχος είναι αυτός που κάνει την επιχείρηση να νιώθει σίγουρη για την επιλογή της, πληρώντας ορισμένα βασικά κριτήρια. Θα πρέπει να διαθέτει αποδεδειγμένη  τεχνογνωσία, να βρίσκεται δίπλα της 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο δίνοντας λύσεις ακόμα και απομακρυσμένα  και να προσφέρει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες της εκάστοτε ρυθμιστικής αρχής. Η Blink έχει ήδη αποδείξει τις δυνατότητές της τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας, μέσω της πληθώρας τοποθετήσεων σταθμών φόρτισης σε σημεία αυξημένου ενδιαφέροντος.



Εργάζεται με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του οδηγού αφού μπορεί να επιλύσει τεχνικά θέματα ακόμα και σε live χρόνο χάρη στον απομακρυσμένο έλεγχο λειτουργίας των φορτιστών της. Ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να βρίσκεται δίπλα στην επιχείρηση από την εγκατάσταση του σταθμού έως την τιμολόγηση των υπηρεσιών φόρτισης και το after sales support, προσφέροντας κυριολεκτικά ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης. Τέλος η εξειδίκευση της στο κόσμο των επιχειρήσεων με πάνω από 250 συνεργασίες σε 23 διαφορετικούς κλάδους, της δίνει την δυνατότητα να διαθέτει ευέλικτα προγράμματα ικανά να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες που αντιμετωπίζει η κάθε εταιρεία.

 

Σελ.
2
Δίπλα στον επαγγελματία στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις