Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Δίπλα στον επαγγελματία στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης

Δίπλα στον επαγγελματία στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης

Διαβάστηκε από 28151 αναγνώστες - 12/12/2023

H υψηλή τεχνογνωσία και η εμπειρία της Blink φαίνεται και στους φορτιστές που έχει στη γκάμα της, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες, τόσο σε ιδιωτικό, όσο κι επαγγελματικό επίπεδο. Ο σταθμός φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος EQ200 ξεχωρίζει για την ευελιξία που προσφέρει στον τρόπο εγκατάστασης του, μιας και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό χώρο, σε τοίχο ή πυλώνα, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για περιορισμένους χώρους. Από την άλλη, ο σταθμός φόρτισης συνεχούς ρεύματος Mode 4 με τη παροχή των 50kW δίνει στους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκίνητων τη δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης μέσω των ενσωματωμένων υποδοχών φόρτισης CHAdeMO και CCS, ώστε ο χρόνος φόρτισης να είναι σαφώς μειωμένος, κάτι που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ταξιδεύουν.



Οι δυο φορτιστές είναι σχεδιασμένοι και εξελιγμένοι με γνώμονα τον καταναλωτή αλλά και τον επαγγελματία που αναζητάει να αναβαθμίσει τον εταιρικό του στόλο με ηλεκτρικά μοντέλα ώστε να εναρμονιστεί με τον νόμο 4936, ο οποίος αναφέρει ότι από την 1/1/2024 τουλάχιστον το 1/4 των νέων εταιρικών αυτοκίνητων ιδιωτικής χρήσης που θα ταξινομούνται  θα πρέπει να είναι αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-In υβριδικά, με τη μη συμμόρφωση να επιδέχεται πρόστιμο 10.000 ευρώ. Μάλιστα η κυβέρνηση  προσφέρει φοροελαφρύνσεις ώστε η μετάβαση να γίνει πιο ομαλά, προσφέροντας προσαυξημένες εκπτώσεις σε συγκεκριμένες δαπάνες και επιδοτήσεις.

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική κι οι άνθρωποι της Blink το γνωρίζουν! Η εμπειρία και η εξειδίκευση που έχουν αποκτήσει στο πέρασμα των χρόνων τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν λύσεις πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας, ώστε η τελευταία να έχει θετικά οφέλη τόσο στο οικονομικό τομέα, όπως αύξηση της αξίας τους ακινήτου, όσο και στον επιχειρηματικό, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και προσελκύοντας οφέλη που υπάρχουν στο κόσμο της ηλεκτροκίνησης, όπως ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκίνητων.

H Βlink έχει τον τρόπο να ανοίξει νέους ορίζοντες στις επιχειρήσεις στο τομέα της ηλεκτροκίνησης, με τις ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης, την τεχνογνωσία και τη συνεχή κι άμεση υποστήριξη που προσφέρει να είναι τα στοιχεία που αναζητά κάθε επιχειρηματίας από ένα πάροχο που θέλει να γίνει ένα ουσιαστικός συνεργάτης του.
 

Σελ.
1
Γιατί κάποιος να επιλέξει φορτιστή της Blink για την επιχείρηση του;
Σελ.
2
Δίπλα στον επαγγελματία στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης