Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα brands της Goodyear ξεχωρίζουν στα χειμερινά τεστ ελαστικών της ADAC
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα brands της Goodyear ξεχωρίζουν στα χειμερινά τεστ ελαστικών της ADAC

Διαβάστηκε από 31947 αναγνώστες - 1/11/2023

Τόσο η Goodyear όσο και η Dunlop ξεχώρισαν στην κατάταξη, με τις Fulda και Sava να σημειώνουν εξίσου καλές κριτικές

Τα brands της Goodyear εντυπωσίασαν στην τελευταία δοκιμή χειμερινών ελαστικών της ADAC, μία από τις πιο ολοκληρωμένες αξιολογήσεις ελαστικών στην Ευρώπη, κατακτώντας την 1η, 2η και 3η θέση.

Η ADAC είναι η μεγαλύτερη ένωση αυτοκινήτων στην Ευρώπη και στην τελευταία της δοκιμή συνέκρινε 32 χειμερινά ελαστικά εκ των οποίων τα 16 αντιπροσώπευαν καθένα από τα δημοφιλή μεγέθη 205/60R16 και 225/45R17.
Η τελευταία δοκιμή της ADAC αποκαλύπτει όχι μόνο την εξαιρετικά ισορροπημένη απόδοση αλλά και τη μεγάλη αποδοτικότητα των χειμερινών ελαστικών Goodyear, UltraGrip 9+ και UltraGrip Performance+.

Κατακτώντας τη 2η θέση στο σύνολο, το UltraGrip Performance+ απέδωσε εξαιρετικά στη δοκιμή ελαστικών 17 ιντσών. Οι ειδικοί, αναφερόμενοι στα δυνατά του σημεία, τόνισαν: «Tο ελαστικό διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλούς χειρισμού σε στεγνό οδόστρωμα, καλό χειρισμός σε βρεγμένο οδόστρωμα, πολύ υψηλή χιλιομετρική απόδοση, χαμηλή τριβή και καλή αποδοτικότητα».
Ταυτόχρονα, το Goodyear UltraGrip 9+ τερμάτισε τρίτο στην κατηγορία ελαστικών 16 ιντσών. Οι ειδικοί κατέταξαν το ελαστικό νούμερο ένα για την απόδοση, επισημαίνοντας τα δυνατά του σημεία: «Το ελαστικό διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλούς χειρισμού σε στεγνές επιφάνειες δρόμου, καλή απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα, υψηλή προβλεπόμενη χιλιομετρική απόδοση, κορυφαία αποδοτικότητα στη δοκιμή».

Και τα δύο χειμερινά ελαστικά έχουν την τεχνολογία Mileage Plus και Winter Grip της Goodyear, προσφέροντας αυξημένη χιλιομετρική απόδοση καθώς και εξαιρετική πρόσφυση σε χιονισμένο και παγωμένο οδόστρωμα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Σελ.
2
Τα ελαστικά Fulda και Sava προσφέρουν πειστικές επιδόσεις
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε