Πιστοποιημένες υπηρεσίες φανοποιείας - βαφής

Διαβάστηκε από 5229 αναγνώστες - 26/3/2021

Η εταιρεία Παπαδόπουλος Γεώργιος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής καλύπτοντας κάθε απαίτηση του πελάτη.

 
 

Πάρε προσφορά για τις ζημιές του αυτοκινήτου σου

Η εταιρεία Παπαδόπουλος Γεώργιος με έδρα την Ν. Ιωνία αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκταση τους. Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία Παπαδόπουλος Γεώργιος θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Οι εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρία είναι οι εξής:
  • Φανοποιεία - Βαφές φούρνου
  • Μικροεπισκευές  - τοπικές βαφές
  • Ξεθάμπωμα φαναριών
  • Γυάλισμα – κέρωμαTo φανοποιείο Παπαδόπουλος Γεώργιος εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Παπαδόπουλος Γεώργιος ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς, απαλλάσσοντας τον πελάτη από το άγχος του πέρα-δώθε.

Στοιχεία επικοινωνίας 
Διεύθυνση: Δ.Σολωμού 54 Ν.Ιωνία
Τηλέφωνο: 210  2717713
Fax: 210 2712440
Κινητό: 6937 229955
Facebook


 
 

Σχετικες Ειδησεις