Ολοκληρωμένη φροντίδα για το Suzuki σας

Διαβάστηκε από 2621 αναγνώστες - 1/8/2019

Στην Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης θα βρείτε ένα φιλικό περιβάλλον και ανθρώπους με τους οποίους θα συζητήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας και θα σας δώσουν λύση.

 
 

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Η Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης είναι συνεργείο εξειδικευμένο στη Suzuki. Στην Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης μπορούν να γίνουν οι παρακάτω εργασίες ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πάντα σε τέλεια κατάσταση.

SERVICE: Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανικοί της Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης εγγυώνται τη ποιότητα του service και την άρτια αποκατάσταση κάθε μηχανικής βλάβης.

Έλεγχος ΚΤΕΟ: Πριν πάτε για ΚΤΕΟ περάστε από την Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης για να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε κατάσταση να περάσει τον έλεγχο με την πρώτη και δε θα ταλαιπωρηθείτε.

Ανταλλακτικά: Όποιο ανταλλακτικό και αν χρειαστείτε για το Suzuki σας θα το βρείτε στην Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης.

Φανοποιείο: Στη Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης θα πάτε και για κάθε τι που έχει να κάνει με εργασίες φανοποιείας.

Κλείστε το Service σας online για τη γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας. Η Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης εγγυάται την άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτησή σας.Επικοινωνία
Επωνυμία: Suzuki Service Ξυπολιάς-Λαζαρίδης
Διεύθυνση: Λ. Αμφιθέας 76 & Ανδρομάχης, 17564 Π. Φάληρο
Tηλ: 210-9416001, 210-9841560 
Fax: 210-9411058
Facebook: Suzuki Service Ξυπολιάς- Λαζαρίδης
E-mail:[email protected] 
Website: www.suzukiservice.gr

Σχετικες Ειδησεις