autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS
Η Ηyundai & KIA Experts Παπαδάκης στηρίζει αμιγώς γυναικείο πλήρωμα στο Ράλλυ Καλαμάτας
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ηyundai & KIA Experts Παπαδάκης στηρίζει αμιγώς γυναικείο πλήρωμα στο Ράλλυ Καλαμάτας

20/9/2024

Σε στήριξη ενός αμιγώς γυναικείου πληρώματος προχώρησε η Hyundai & Kia Experts Παπαδάκης. Μια ιδιαίτερη κίνηση σε ένα ανδροκρατούμενο σπορ, που χαίρει την εκτίμηση αρκετών ακόμα και εκτός χώρου.

Παρουσία στο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας

Το Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας επιστρέφει στο Κύπελλο έπειτα από 3 χρόνια. Στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024 η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας διοργανώνει το 35ο Ράλλυ Σπριντ, τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος, σε μία ειδική διαδρομή περίπου 12,5 χιλιομέτρων στην οποία τα πληρώματα θα πραγματοποιήσουν 3 περάσματα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Δήμο Μεσσήνης Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στην δημοτική ενότητα του Πεταλιδίου.



Επιπλέον να αναφέρουμε πως ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Δ.Δ. Πεταλιδίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ και η πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων.

Με παρουσία στον χώρο από το 1950

Η Ηyundai & KIA Experts Παπαδάκης, στηρίζει τη συμμετοχή του αμιγώς γυναικείου πληρώματος Παυλή – Παπαδάκη στον θεσμό του κυπέλλου χώματος. Η Εταιρεία Hyundai & KIA Εxperts Παπαδάκης ιδρύθηκε το 1991 και αποτελεί συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης «Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Ο.Ε.» που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1950. Από το 1991 οι 2 εταιρείες στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.800 τετραγωνικών μέτρων, στην οδό Πεταλά 24 & Περισσού 77 στη Νέα Χαλκηδόνα.

Το βάρος σε τεχνογνωσία και υπευθυνότητα

Η άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της εταιρείας εγγυάται άριστες υπηρεσίες σε συνδυασμό και αποτελέσματα, προσεγγίζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Μεγάλο βάρος έχει ρίξει η εταιρεία στην τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα και την διαρκή επιμόρφωση των ανθρώπων της εταιρείας. Αυτό λοιπόν θεωρείται ακριβώς και το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας, το ότι το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο για κάθε πρόβλημα που θα χρειαστεί λύση.

Με κορυφαίο επίπεδο αισθητικής

Ακολουθώντας τα πλέον σύγχρονα πρότυπα, διαθέτουν εγκαταστάσεις με κορυφαίο επίπεδο αισθητικής και λειτουργικότητας, στις οποίες θα βρείτε:

  • Συνεργείο
  • Ηλεκτρολογείο
  • Φανοποιείο & Βαφείο
  • Εξειδικευμένο τμήμα Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ Hyundai και ΚΙΑ
  • Πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκίνητων

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις