Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo Tonale VS Volvo Xc40 Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Alfa Romeo Tonale VS Volvo Xc40 Συγκριτικό

Alfa Romeo Tonale VS Volvo XC40: Έληξε 87-74!

Διαβάστηκε από 6594 αναγνώστες - 1/2/2023

Συγκρίνουμε την Alfa Romeo Tonale των 130 ίππων με το Volvo XC40 με τα 129 άλογα και παράλληλα τα βαθμολογούμε με κριτήρια την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τις επιδόσεις, τον εξοπλισμό, την τιμή και την εγγύηση. Με παρόμοια τιμή, εσύ ποιο θα αγόραζες;

Συγκρίνουμε την Alfa Romeo Tonale με το Volvo XC40 και τα βαθμολογούμε

Η Alfa Romeo και η Volvo είναι 2 αυτοκινητοβιομηχανίες με μεγάλη ιστορία που κατασκευάζουν premium, ξεχωριστά μοντέλα. Συγκρίνουμε την Alfa Romeo Tonale με το Volvo XC40 και βλέπουμε ποιο SUV είναι καλύτερο. Θα βαθμολογήσουμε τα αυτοκίνητα με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεών μας και θα τα αξιολογήσουμε στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στην ευρυχωρία, στον εξοπλισμό, στις εγγυήσεις και στην τιμή.

Επιλέξαμε τις βασικές εκδόσεις αμφότερων των οχημάτων. Η Alfa Romeo Tonale κοστίζει 38.500 ευρώ και έχει ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 130 άλογα και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, ενώ το Volvo XC40 έχει τιμή 39.957 ευρώ και διαθέτει μοτέρ βενζίνης άνευ υβριδισμού με 129 ίππους και επίσης αυτόματο σασμάν.

Η βαθμολογία θα έχει άριστα το 100 και θα δείξει παράλληλα το πώς κατατάσσονται τα συγκεκριμένα μοντέλα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ας μην χάσουμε χρόνο και ας περάσουμε στο αποτέλεσμα του συγκριτικού!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε