Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Audi Q2 VS Ds Ds3 Crossback Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi Q2 VS Ds Ds3 Crossback Συγκριτικό

Audi Q2 VS DS 3 Crossback: Η DS έπιασε την Audi

Διαβάστηκε από 22591 αναγνώστες - 16/1/2023

Πόσο premium έχει γίνει η DS; Για να το ανακαλύψουμε συγκρίνουμε το DS 3 Crossback με το Audi Q2 και τα αξιολογούμε στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στον εξοπλισμό, στην ευρυχωρία, στην τιμή και στις εγγυήσεις. Εσύ θα αγόραζες το γαλλικό ή το γερμανικό μικρό SUV;

Συγκρίνουμε το Audi Q2 με το DS 3 Crossback

Η DS Automobiles είναι η premium μάρκα του ομίλου Stellantis, η οποία ξεκίνησε ως υπο-εταιρεία της Citroen. Το DS 3 Crossback είναι το μικρό SUV της εταιρείας και ακολουθεί πολυτελή μονοπάτια.

Αυτά τα μονοπάτια το βρίσκουν αντιμέτωπο με το Audi Q2, ένα μοντέλο που αποτελεί την πρόταση της Audi στο premium τμήμα της κατηγορίας. Πώς θα τα πάνε οι Γάλλοι απέναντι στο «κατεστημένο»; Έχει καταφέρει να φτάσει η DS την Audi;
Για να το ανακαλύψουμε, συγκρίνουμε το Audi Q2 με το DS 3 Crossback και τα αξιολογούμε στις επιδόσεις, στην ευρυχωρία, στην κατανάλωση, στον εξοπλισμό, στις εγγυήσεις και στην τιμή.

Επιλέξαμε εκδόσεις βενζίνης με αυτόματο κιβώτιο, μιας και το τελευταίο ενισχύει τον χαρακτήρα της πολυτέλειας. Το Audi Q2 με αυτόματο σασμάν είναι διαθέσιμο από την έκδοση 35 TFSI S-tronic με 150 άλογα και τιμή 31.500 ευρώ, ενώ αν θέλει κάποιος ένα DS 3 Crossback με αντίστοιχο κιβώτιο ταχυτήτων θα το βρει στην επιλογή με τον κινητήρα 130 ίππων, με κόστος 30.350 ευρώ.

Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί το συγκριτικό και τα κύρια σημεία που ξεχωρίζουν τα 2 premium SUV.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε