autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Το Nissan Micra είναι το μοντέλο της παρέας των Ιαπωνικών που έχει αλλάξει περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του.

Είναι πολύ ικανό σε όλους τους τομείς και προσφέρεται –σε αντίθεση με το προηγούμενο Micra- σε εκδόσεις με διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης και diesel.

Στις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, με κινητήρα βενζίνης ή diesel, το Micra προσφέρεται και με ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα το οποίο διαθέτει και τα ηχεία της Bose που βρίσκονται στο προσκέφαλο του οδηγού.

Το ότι είναι το μόνο μικρό που έχει και υβριδική έκδοση (με κινητήρα 1,5 λίτρων), είναι ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το Yaris ενδιαφέρον.

Το Yaris προσφέρεται με κινητήρες diesel (1.4 D-4D) και βενζίνης (1.0, 1.5), δίνοντας τη δυνατότητα σε πολύ περισσότερο κόσμο να βρει την έκδοση που του ταιριάζει.

Αισθητικά ανανεώθηκε πρόσφατα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του παραμένει κορυφαίο, έχοντας τους 7 αερόσακους ως βασικό εξοπλισμό ασφαλείας.

Το νέο Swift διατίθεται μόνο με κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1,2 λίτρων.

Στη βασική από την άποψη της τιμής έκδοση, έχουμε τον 1.200άρη Dualjet με τους 90 ίππους που ταιριάζει πολύ στο οικονομικό προφίλ του νέου Swift.

Μια ιδιαιτερότητα του Swift είναι η διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τη βασική έκδοση να ζυγίζει 865 κιλά, με τα σχετικά οφέλη στην κατανάλωση αλλά και τις επιδόσεις.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Jazz διατίθεται μόνο με τον κινητήρα των 1,3 λίτρων που αποδίδει 102 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί με CVT αυτόματο κιβώτιο.

Το πιο ώριμο Honda Jazz διακρίνεται για τις ρευστές αλλά και δυναμικές ταυτόχρονα γραμμές του.

Το Jazz διακρίνεται για τη συνολική του ποιότητα αλλά και για τους χώρους που προσφέρει, με το ενός όγκου αμάξωμα και τα Magic Seats που δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη.

Η Ιαπωνία «πυροβολάει»

Διαβάστηκε από 8578 αναγνώστες - 8/6/2017

Nissan Micra με ηχεία Bose στο προσκέφαλο, Toyota Yaris υβριδικό, πανάλαφρο Suzuki Swift, Honda Jazz με Magic Seats. Δείτε τώρα τους τέσσερις εκπροσώπους της Ιαπωνίας σε μία από τις κατηγορίες με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Τα νέα μικρά από τους Ιάπωνες
Ανέκαθεν ήταν υπολογίσιμες προτάσεις για τη μικρή κατηγορία. Η νέα γενιά των Ιαπωνικών μικρών, έχει και πολύ ενδιαφέρουσες «λεπτομέρειες» να επιδείξει.
 
 
 
 
Honda Jazz 1.3 102ps από 15.990 ευρώ
Το Jazz διακρίνεται για τη συνολική του ποιότητα αλλά και για τους χώρους που προσφέρει, με το ενός όγκου αμάξωμα και τα Magic Seats που δίνουν λύσεις σε κάθε ανάγκη. Το κάτω μέρος τους αναδιπλώνεται και έτσι δημιουργείται ενιαίος χώρος για φόρτωση εκεί που οι πίσω θα έβαζαν τα πόδια τους, ενώ η πλήρης αναδίπλωση στέλνει τη χωρητικότητα στα 1.314 λίτρα. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Jazz διατίθεται μόνο με τον κινητήρα των 1,3 λίτρων που αποδίδει 102 ίππους και μπορεί να συνδυαστεί με CVT αυτόματο κιβώτιο. 
 
 
 

Nissan Micra Bενζίνη: 1.0 71ps από 12.690 ευρώ/ Diesel: 1.5 90ps από 15.190 ευρώ
Είναι το μοντέλο της παρέας των Ιαπωνικών που έχει αλλάξει περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του. Είναι πολύ ικανό σε όλους τους τομείς και προσφέρεται –σε αντίθεση με το προηγούμενο Micra- σε εκδόσεις με διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης και diesel. Στις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού, με κινητήρα βενζίνης ή diesel, το Micra προσφέρεται και με ένα εξαιρετικό ηχοσύστημα το οποίο διαθέτει και τα ηχεία της Bose που βρίσκονται στο προσκέφαλο του οδηγού.
 
 

 
 
Suzuki Swift Βενζίνη: 1,2 90ps από 11.680 ευρώ
Το νέο Swift διατίθεται μόνο με κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1,2 λίτρων. Ο χιλιάρης σαν πιο καινούργιος, έχει και καλύτερη απόδοση (112 ps). Στη βασική από την άποψη της τιμής έκδοση, έχουμε τον 1.200άρη Dualjet με τους 90 ίππους που ταιριάζει πολύ στο οικονομικό προφίλ του νέου Swift. Μια ακόμα ιδιαιτερότητα του Swift είναι η διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, με τη βασική έκδοση να ζυγίζει 865 κιλά, με τα σχετικά οφέλη στην κατανάλωση αλλά και τις επιδόσεις.
 
  

 
 
Toyota Yaris Βενζίνη: από 1.0 69ps,12.000 ευρώ/ Diesel: 1.4 90ps από 16.200 ευρώ
Το ότι είναι το μόνο μικρό που έχει και υβριδική έκδοση (με κινητήρα 1,5 λίτρων), είναι ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το Yaris ενδιαφέρον. Επιπλέον, το Yaris προσφέρεται με κινητήρες diesel (1.4 D-4D) και βενζίνης (1.0, 1.5), δίνοντας τη δυνατότητα σε πολύ περισσότερο κόσμο να βρει την έκδοση που του ταιριάζει. Αισθητικά ανανεώθηκε πρόσφατα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό του παραμένει κορυφαίο, έχοντας τους 7 αερόσακους ως βασικό εξοπλισμό ασφαλείας.

 
  Honda Jazz Nissan Micra Suzuki Swift Toyota Yaris
Βασικός εξοπλισμός 1.3 Trend 1.0 Energy         1.5 dCi Energy   1.2 GL       1.0 Cool       1.4 D-4D Active
Air Bags 6 6 6 6 7 7
A/C ναι ναι ναι ναι ναι ναι
Ηλ. παράθυρα  4 2 2 2 2 2
Ηλ. καθρέπτες ναι ναι ναι ναι ναι ναι
Multimedia/ USB/Bluetooth ναι ναι ναι ναι ναι ναι
Ζάντες αλ. - - - - - ναι

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις