Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το άγριο, το κυριλέ και ο φαν των καμπυλών

Διαβάστηκε από 5331 αναγνώστες - 3/4/2019

Πραγματικά μυώδες, σχεδόν σε προκαλεί
Παρά τις compact διαστάσεις του, το εντυπωσιακό Mokka X καταφέρνει να ξεχωρίζει και να «πουλάει» μούρη σε πολύ μεγαλύτερα μοντέλα. Όλες οι γραμμές της σχεδίασης είναι τολμηρές και μυώδεις είτε το κοιτάς από μπροστά είτε από πίσω. Πιο συγκεκριμένα,  βλέπουμε μία τριάδα από νεύρα στο καπό, τον αρκετά υπερυψωμένο προφυλακτήρα και τα τελευταίας τεχνολογίας φωτιστικά σώματα LED να διαμορφώνουν μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόσοψη. Από κει και πέρα, οι ράγες οροφής μαζί με τους μεγάλους τροχούς ξυπνούν αρκετά off road ένστικτα, ενώ τα φιμέ πίσω τζάμια κρατούν και μία VIP ατμόσφαιρα. Βολιδοσκοπώντας το από πίσω, αρέσει η ξεκάθαρη διάταξη των φώτων που δεν ακουμπούν εκατοστό την πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ το πίσω τζάμι είναι αρκετά μικρό και ψηλό. Ένα αιχμηρό σχεδιαστικά αυτοκίνητο που σε κάνει να ανυπομονείς να το δεις να γουργουρήζει.

Μοντέρνο και φρέσκο διατηρεί τις καμπύλες του
Το Captur συνεχίζει μετά την ανανέωσή του να χαρακτηρίζεται μοντέρνο σε εμφάνιση παρά τα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά. Οι έντονες καμπύλες και οι γυάλινες επιφάνειες, δημιουργούν  ένα μυώδες αμάξωμα που καταφέρνει να ξεχωρίζει. Οι σχεδιαστικές αλλαγές έχουν επιρροές  από το μεγαλύτερο Kadjar, από το οποίο υιοθετήθηκαν, η μάσκα, το καπό και τα νέα φώτα ημέρας LED σε σχήμα C, με τις ποδιές στους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω να τονίζουν ακόμα περισσότερο τον νέο προσανατολισμό του. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι διαθέσιμο σε πάνω από 30 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και έξι πακέτα διαμόρφωσης καμπίνας για να προσδώσετε το δικό σας στιλ. Ουσιαστικά έχετε έναν καμβά 4.122 χλστ. για να ζωγραφίσετε ελεύθερα. Τι πιο όμορφο;


Κομψό με λεπτεπίλεπτες γραμμές και λεπτομέρεις
Το Arona έχει την πιο SUV σχεδίαση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το μακρύ καπό για τα δεδομένα της κατηγορίας  και οι έντονες ακμές και γωνιές συνθέτουν ένα όμορφο σύνολο. Στο μπροστινό μέρος η σχεδίαση παραπέμπει απευθείας σε  Ibiza, η κυψελοειδής μάσκα και τα φωτιστικά σώματα με αρκετές γωνίες  δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα που τραβάει τα βλέμματα. ¶ξια μνείας είναι τα εντυπωσιακά φώτα ημέρας με τεχνολογία LED που  ταυτόχρονα γίνονται και φλας. Στο πίσω μέρος το μικρό SUV παραπέμπει περισσότερο στο μεγαλύτερο Ateca, όντας όμορφο και χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες.  Η διχρωμία του αυτοκινήτου δοκιμής, του δίνει ακόμα πιο νεανικό χαρακτήρα αλλά κοστίζει έξτρα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ