Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil

20/3/2019

Το δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop και τα πρατήρια revoil, συνεργάζονται στην νέα προωθητική ενέργεια «Βάλε λιπαντικά Mobil & Κέρδισε τα καύσιμα της εβδομάδας» στα πρατήρια revoil.

Με ένα νέο διαγωνισμό λίγο πριν το Πάσχα η Novitron A.E., ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil στην Ελλάδα και τα λιπαντικά Mobil 1, καλούν το κοινό να αλλάξει λάδια και να κερδίσει καύσιμα μίας εβδομάδας.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από 20 Μαρτίου ως 20 Απριλίου. Οι πελάτες, που θα κάνουν αλλαγή λιπαντικών Mobil*, σε συνεργείο του δικτύου Mobil 1 Workshop, θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό για τα καύσιμα της εβδομάδας, στα πρατήρια revoil.
 
Τα βήματα είναι απλά.
  • Οι πελάτες θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με ένα από τα συνεργεία του δικτύου Mobil 1  Workshop, μπαίνοντας στο www.novitron.gr/your-contest (ή πατώντας εδώ) και επιλέγοντας οι ίδιοι το κοντινότερο συνεργείο.
  • Αφού πραγματοποιήσουν την αλλαγή λιπαντικών Mobil*  και λάβουν από το συνεργείο μοναδικό κωδικό και την απόδειξή τους, θα χρειαστεί να επισκεφθούν τη σελίδα www.novitron.gr/redeem_coupon, ώστε να τα καταχωρήσουν.
  • Με τον τρόπο αυτό, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25/04. Η κλήρωση θα αναδείξει εξήντα (60) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν τα καύσιμα της εβδομάδας στα πρατήρια revoil, αξίας 20¤.
Οι νικητές θα μπορέσουν, αφού λάβουν το μοναδικό κουπόνι-έπαθλο να το εξαργυρώσουν στα πρατήρια revoil**.
 
Πατήστε εδώ για να κλείσετε ραντεβού με ένα συνεργείο Mobil 1
 
* Η προωθητική ενέργεια αφορά την αγορά-αλλαγή λιπαντικών (ποσότητας >=3 λίτρων) σειράς Mobil 1, Mobil Super 3000, Mobil Super 2000 και Mobil City Logistics
**Οι νικητές που θα αναδειχθούν σε περιοχές, όπου δεν υπάρχει πρατήριο revoil (Πάτμος, Ρόδος, Χανιά) θα λάβουν ισόποσο έπαθλο εξαργύρωσης σε super market.


Λίγα λόγια για τα Mobil 1 Workshop 



Τα κορυφαία λιπαντικά Mobil 1 τώρα διαθέτουν το «δικό τους» μοναδικό δίκτυο συνεργείων, Mobil 1 Workshop. Τα συνεργεία του δικτύου Mobil 1 Workshop είναι μια προνομιούχα ομάδα συνεργείων που χρησιμοποιούν το διεθνούς φήμης εμπορικό σήμα Mobil στην Ελλάδα. Στα μέλη του δικτύου μπορεί ο πελάτης να νιώσει ασφαλής ότι θα πραγματοποιήσει την αλλαγή λιπαντικού στο όχημά του με την απόλυτη ποιότητα και εγγύηση Mobil.



Λίγα λόγια για την Novitron


Η Novitron είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των κορυφαίων λιπαντικών Mobil για την Ελλάδα. H εταιρία προσφέρει μία πλήρη σειρά λιπαντικών Mobil, για τον κλάδο των επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας. www.novitron.gr/ www.facebook.com/Novitron/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις