Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Turbodiesel: Πλοηγός στα συστήματα ψεκασμού πετρελαίου

17/5/2017

Η εταιρεία Φιλιππίδης Ηλίας ΟΕ – Turbodiesel, ξεκίνησε το 1986 για να εξυπηρετήσει το χώρο εισαγωγής, διανομής και τεχνικής υποστήριξης συνεργείων επισκευής συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου και αεροσυμπιεστών (turbocharger).

Το 2001 η Φιλιππίδης Ηλίας ΟΕ – Turbodiesel, εισχώρησε στο χώρο της βελτίωσης (tuning), οργανώνοντας δίκτυα βελτιωτών σε όλους τους τομείς, όπως μοτοσικλέτας, αυτοκινήτων, φορτηγών (ελαφρών και βαρέων) και τρακτέρ.  

Όλα αυτά τα χρόνια, την εμπιστεύτηκαν ως εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπο τους για Ελλάδα και Κύπρο αρκετά εργοστάσια όπως τα:
STANADYNE, MasterPower turbo, Dimsport technology, ASNU, AMBAC, DAYEL benches, Sirini, Turbo-International, FDR, SARD, Dynostar dynos, THM, OMS κ.τ.λ.

Συνεργάτες της Φιλιππίδης Ηλίας ΟΕ - Turbodiesel είναι όλα σχεδόν τα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και αεροσυμπιεστών (turbo), με απευθείας ανάθεση αντιπροσώπευσης ή με άμεση συνεργασία αντιπροσώπων αυτών.

Όπως επίσης και όλα τα επισκευαστήρια αντλιών και μπεκ πετρελαίου και αεροσυμπιεστών σε Ελλάδα, Κύπρο και γενικά στις χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου.

Η εταιρεία, όχι μόνο υποστηρίζει σθεναρά την υποστήριξη των προϊόντων που διανέμει μετά την πώληση, αλλά έχοντας στο προσωπικό της εξειδικευμένο παράγοντα, παραδίδει ομαδικά ή και ατομικά σεμινάρια επισκευής των συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και αεροσυμπιεστών.

Τα προϊόντα που υποστηρίζει είναι εγκεκριμένα από κατασκευαστές κινητήρων και οχημάτων, με το Performance Formula, να αποτελεί το πρωτοπόρο πρόσθετο πετρελαίου για όλες τις εποχές, σχεδιασμένο για όλα τα συστήματα ψεκασμού καυσίμου.

Τηλέφωνο 2310 753688
Διεύθυνση: Ναυαρίνου 9 ,
περιοχή: Α ΚΤΕΟ - ΤΚ 54628 Θεσσαλονίκη

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις