Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επαγγελματισμός που μετράει 60 χρόνια παρουσίας

7/6/2017

Όταν χρειάζεστε βοήθεια για το ποιο προϊόν ή υπηρεσία δίνει πραγματικά την καλύτερη απόδοση ανάλογα με χρήματά σας, μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό της ΧΑΛΑΣ Auto Parts για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

Με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στη ΧΑΛΑΣ Auto Parts εμπορεύονται ό,τι έχει να κάνει με τα καινούρια ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Το επαγγελματικό προσωπικό τους είναι πάντα στη διάθεσή σας και πιστεύουν στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Γι΄ αυτό καλέστε τους και γίνετε και εσείς ένας από τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων τους πελατών.

Προτεραιότητά τους είναι η ικανοποίηση σας και το πλεονέκτημά τους είναι ο επαγγελματισμός τους και η πολυετής εμπειρία τους στην αγορά. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό τους φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε πρόβλημά σας. Φυσικά υπάρχει η προσωπική προσέγγιση και η υψηλή φροντίδα.

Στη ΧΑΛΑΣ Auto Parts είναι αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών τους. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος και τους δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουν περαιτέρω την παροχή των υπηρεσιών τους.

Επικοινωνία

Επωνυμία:ΧΑΛΑΣ Auto Parts
Διέυθυνση: Γούναρη 89 Γλυφάδα
Τηλ: 210 9621307 - 2109640474
Email: [email protected]
Website: http://www.chalas-auto-parts.webnode.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις