Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πορτοκαλοκλέφτες στα πράσα! 4 τόνοι σε 3 αυτοκίνητα

31/1/2018

Δύο κλέφτες αφαίρεσαν 4 τόνους πορτοκάλια από κάποιο φορτίο και τα διακίνησαν με... δύο αυτοκίνητα κι ένα φορτηγάκι.

Ένα περίεργο και πρωτοφανές συμβάν σημειώθηκε στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Σεβίλλης, όταν κλέφτες προσπάθησαν να διακινήσουν 4 τόνους κλεμμένα πορτοκάλια με ένα παλιό Suzuki Baleno σεντάν και ένα Hyundai Elantra station wagon.
 

Οι αστυνομικοί βλέποντας τα δύο αυτοκίνητα υπερφορτωμένα να κινούνται σε πολύ κοντινή απόσταση έκαναν σήμα στους οδηγούς τους ώστε να σταματήσουν για έλεγχο. Φυσικά, εκείνοι δεν υπάκουσαν και άρχισε το κυνηγητό, όμως με τέτοιο βάρος ακόμα και... χελώνα θα τους έφτανε. Η καταδίωξη τελείωσε σε κάποιον παρακείμενο χωματόδρομο όπου όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τις πόρτες των αυτοκινήτων ούτε και οι ίδιοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν...

Χιλιάδες πορτοκάλια ξεχύθηκαν στο έδαφος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις πρώτες έρευνες βρέθηκε και άλλο ένα ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, φορτωμένο και αυτό με πορτοκάλια, με το συνολικό βάρος του φορτίου και στα τρία οχήματα να υπολογίζεται στους τέσσερις τόνους. 

Τέλος, στις αρχές οδηγήθηκαν και κατηγορούνται για κλοπή ένα ανδρόγυνο με τον ενήλικο γιο τους και δύο αδέρφια που φέρεται πως συμμετείχαν.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις