Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Κινέζοι βάζουν τις γρίλιες της Μ3 σε BMW E60

7/4/2021

Θα τοποθετούσατε ποτέ τα τεράστια «νεφρά» της καινούριας BMW M3 στην E60 σας; Στην Κίνα κάποιος το θεώρησε καλή ιδέα, και παράγει τους αντίστοιχους προφυλακτήρες, μαζί με αυτούς της M2, για όσους θέλουν να είναι πιο διακριτικοί...

Η BMW Σειρά 5 της γενιάς E60 έκανε το ντεμπούτο της το 2003, και κατά την παρουσίασή της, είχε προκαλέσει αίσθηση με την εμφάνισή της, η οποία, μαζί με την Σειρά 7 του 2001, σηματοδότησε μία νέα εποχή για τα μοντέλα της Βαυαρικής φίρμας. Εν έτει 2021, μία Κινέζικη εταιρεία αποφάσισε πως θα ήταν καλή ιδέα να κατασκευάσει εμπρός προφυλακτήρες με τα σχεδιαστικά στοιχεία της νέας M2 Competition, αλλά και της τρέχουσας M3, η οποία είναι διάσημη για τα τεράστια κάθετα «νεφρά».

Υπάρχουν πολλοί fans της BMW που αναπολούν τις πιο διακριτικές γρίλιες των προηγούμενων μοντέλων, κάτι που φαίνεται από τις εταιρείες που κατασκευάζουν εμπρόσθιους προφυλακτήρες για τις νέες M3 και M4, οι οποίοι έχουν μικρότερα «νεφρά» από τα εργοστασιακά. Το γεγονός πως η κίνηση του Κινέζου δημιουργού είναι το ακριβώς αντίστροφο, αποτελεί μία απόδειξη πως η μεγάλη, κάθετη μάσκα, αρέσει σε ορισμένους, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι πρόθυμοι να την τοποθετήσουν και σε παλαιότερα μοντέλα.



Ο πρόβολος που παραπέμπει στη M2 Competition πωλείται στην Κίνα σε τιμή ισάξια των 230 ευρώ, ενώ ο αντίστοιχος της M3 κοστίζει περίπου 100 ευρώ παραπάνω. Αμφότεροι είναι κατασκευασμένοι από ABS, ενώ η εφαρμογή τους δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Παρόλο που δείχνουν ως «ξένο σώμα» επάνω στο αμάξωμα της E60, θα μπορούσαμε να πούμε πως από ορισμένες γωνίες οι γραμμές του bodykit ταιριάζουν με αυτές του υπόλοιπου αυτοκινήτου, το οποίο σχεδιάστηκε 21 χρόνια πριν. Αυτό συμβαίνει περισσότερο με τον προφυλακτήρα τύπου M2 Competition, και είναι ένα δείγμα του πόσο μοντέρνα ήταν η συγκεκριμένη BMW Σειρά 5.

Αναμένουμε να δούμε εάν η συγκεκριμένη μετατροπή θα γίνει δημοφιλής. Όσο για τους λόγους που θα το έκανε κάποιος στην E60 του, αυτοί είναι αρκετοί. Μπορεί να θέλει κανείς να «φρεσκάρει» την εμφάνιση του αυτοκινήτου του, ή να του αρέσουν τόσο πολύ τα νέα, κάθετα «νεφρά» των νέων BMW M3 και M4. Ίσως απλά θέλει να διαφέρει από το πλήθος.


 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις