Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Πολτοποιημένο» το πόδι του 23χρονου στο ΑΠΘ

16/6/2021

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βρίσκεται ο 23χρονος που τραυματίστηκε από μπουλντόζα σε κορονοπάρτι στο ΑΠΘ. «Πολτοποιημένο το πόδι του» καταγγέλλει η μητέρα του.

Μάχη να σώσει το πόδι του δίνει ο 23χρονος που το περασμένο Σάββατο (12/6) τραυματίστηκε σοβαρά σε κορωνοπάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών, μία παρέα 10 νεαρών, υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλαν μπροστά ένα σκαπτικό μηχάνημα όταν συνέβη το ατυχές περιστατικό.

Μηνύσεις ετοιμάζεται να καταθέσει η μητέρα του που τόνισε στην ΕΡΤ3: «Ο φίλος του -σε εισαγωγικά- βρήκε το σκαπτικό με τα κλειδιά επάνω, ανέβηκε, το έβαλε μπρος και τον πάτησε, τον πάτησε. Τον πάτησε η ερπύστρια. Όταν άκουσε τις τσιρίδες από τον πόνο γιατί το πολτοποιούσε το πόδι τότε κατάλαβα ότι πάτησε το παιδί μου και σταμάτησε. Η κατάσταση του ποδιού είναι σοβαρή. Είναι πολτοποιημένο το πόδι του από το μηρό μέχρι τη γάμπα κάτω».

Επιπλέον, ανέφερε πως οι γονείς έχουν ζητήσει να φυλάσσεται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη για να μην γίνονται κορωνοπάρτι. Θυμίζουμε ότι για 6ο συνεχόμενο σαββατοκύριακο διοργανώνονται πάρτι παρά τις αλλεπάλληλες εισαγγελικές παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις