Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για την ΕΛΑΣΤΡΑΚ - BRIDGESTONE

1/2/2021

Ψηφιακές ευχές αντάλλαξε η Διοίκηση της ΕΛΑΣΤΡΑΚ με τους εργαζομένους της, πιστή στην παράδοση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νέα χρονιά 2021.

Η έναρξη έγινε με το καλωσόρισμα και τις ομιλίες της κας Νατάσσας Κόβα -Kneiss, Αντιπροέδρου & CEO του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, στον οποίο ανήκει η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα ελαστικά Bridgestone και του κου Παναγιώτη Διαμαντόπουλου, Δ/ντος Συμβούλου της ΕΛΑΣΤΡΑΚ.
   
Μετά από αρκετό καιρό και χάρη στην τεχνολογία «συγκεντρώθηκε» το σύνολο της εταιρείας για να μοιραστεί ευχές, πειράγματα αλλά και δώρα. Εκτός από τον τυχερό, που κέρδισε το φλουρί και το μεγάλο δώρο, αναδείχθηκαν τρεις ακόμη τυχεροί, οι οποίοι κέρδισαν αντίστοιχες δωροεπιταγές.
 
Η κοινή ευχή ήταν υγεία και ευτυχία για όλους και πιο συγκεκριμένα η ιδιαίτερη περίοδος που διανύουμε να έχει σύντομα αίσιο τέλος, παρά τις αλλεπάλληλες δυσκολίες και προκλήσεις. Επίσης, το πνεύμα, το οποίο επικράτησε ήταν ότι μαθαίνουμε και προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και πρακτικές και ως ομάδα συνεχίζουμε τις επιτυχίες με γνώμονα την βασική αρχή και αξία της Bridgestone: εξυπηρετούμε την κοινωνία με κορυφαία ποιότητα.   
 
 
Καλή χρονιά με υγεία για όλους μας!
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις