Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το άσχημο πρόσωπο της «ζωής» είδε μια ολοκαίνουργια Rolls-Royce Ghost, η οποία με το καλημέρα απέκτησε εκτεταμένες ζημιές!!!

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Citizen Hotel Judu στη Βομβάη.

Ένα οδηγικό λάθος φαίνεται πως απέβη μοιραίο.

Ολοκαίνουρια Rolls-Royce vs τοίχος - Ποιος λέτε να κέρδισε;

4/9/2018

Μια Rolls Royce «τα βάζει» με έναν τοίχο... Ο νικητής; Εντός.

Οι ιστορίες με πολύ ακριβά αυτοκίνητα τα οποία καταστρέφονται σε κάποιο ατύχημα δεν αποτελούν κάτι πρωτότυπο, ωστόσο ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που κάτι τέτοιο συμβαίνει λίγες ώρες αφότου το αυτοκίνητο έχει περάσει στα χέρια του κατόχου του.
 
Αυτό ακριβώς συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση η οποία έλαβε χώρα στη Ινδία και κάνει το γύρω του διαδικτύου με πρωταγωνίστρια μία Rolls-Royce Ghost αλλά και τον απρόσεκτο ιδιοκτήτη της.
 
Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Citizen Hotel Judu στη Βομβάη, όπου ο ιδιοκτήτης έφτασε σε ένα στενό δρόμο που οδηγούσε στην παραλία. Όμως ένα οδηγικό λάθος φαίνεται πως απέβη μοιραίο με το αυτοκίνητο να καταλήγει εκτός δρόμου καβαλώντας ένα μικρό πέτρινο τοίχο.
 
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές αλλά και το φορτηγό της οδικής βοήθειας για να πάρει την χτυπημένη Rolls-Royce που είχε αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό ζημιών κυρίως στο κάτω μέρος, ενώ όπως βλέπουμε από τη σύγκρουση δεν γλίτωσε ούτε ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας.
 
Η λογική λέει πως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα είναι σε θέση να πληρώσει για να αποκατασταθούν οι ζημιές ή να αγοράσει κάτι άλλο, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις