Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σκουριασμένη Lexus ή μήπως όχι;

Σκουριασμένη Lexus ή όχι;

23/10/2017

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι μετατρέπουν ή προσθέτουν κάποια έξτρα στοιχεία στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου τους, ωστόσο η αλλαγή που έχει δεχτεί αυτή η Lexus μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Όπως βλέπουμε λοιπόν η εν λόγω Lexus IS, η οποία έγινε ιδιαιτέρως γνωστή μέσω της εμφάνισής της στην ιστοσελίδα Reddit, έχει σε όλο το μήκος και το πλάτος του αμαξώματός της το χρώμα της σκουριάς, δίνοντας την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναδύθηκε μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο βυθό της θάλασσας.
 
Τα στοιχεία του ανθρώπου που συνέλαβε αυτή την ιδέα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο δεν θέλησε να αφήσει κανένα σημείο του αυτοκινήτου χωρίς το χαρακτηριστικό αυτό χρώμα, το οποίο εκτείνεται σε όλα το αμάξωμα, τις ζάντες αλλά και στους προφυλακτήρες.

Επιπλέον το σήμα της Lexus, έχει τοποθετηθεί στο πάνω μέρος του καπό από τη μεριά του συνοδηγού, ενώ αν ευσταθούν οι πινακίδες το μοντέλο φέρει τον κινητήρα 2JZ-GTE τον οποίο βρίσκουμε στο Toyota Supra.
 
Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται με ποιον τρόπο το αυτοκίνητο πήρε το συγκεκριμένο χρώμα, το πιο πιθανό είναι να έχουν τοποθετεί ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες βινυλίου, εκτός και αν πραγματικά το βγάλανε από τη θάλασσα!!!   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις