Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
10 φωτογραφίες »

Τα τρέχοντα μοντέλα που ξεχωρίζουν για το εσωτερικό τους

2/12/2020

Το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση σε ένα αυτοκίνητο είναι ο εξωτερικός σχεδιασμός του. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το εσωτερικό, αφού αυτό βλέπουν οι ιδιοκτήτες όταν χρησιμοποιούν το όχημά τους. Ας δούμε τα τρέχοντα αυτοκίνητα με τα πιο ασυνήθιστα εσωτερικά, είτε πολυτελή είτε εντελώς πολεμικά.

Λένε πως η πρώτη εντύπωση είναι εκείνη που μένει, και συνήθως, ένας από τους κύριους λόγους που επιλέγουμε ένα αυτοκίνητο είναι για την εξωτερική του εμφάνιση.
Και όμως, για τον οδηγό παίζει μεγαλύτερο ρόλο το εσωτερικό, η καμπίνα του οχήματός του, μιας και εκεί είναι που περνάει τον περισσότερο χρόνο του, είτε κολλημένος στην κίνηση ένα πρωί καθημερινής, είτε κάνοντας μακρινά ταξίδια.

Βρήκαμε τα μοντέλα που πωλούνται αυτή τη στιγμή ανά τον κόσμο, και σας παρουσιάζουμε αυτά που έχουν τα πιο ασυνήθιστα εσωτερικά, είτε επειδή είναι πολυτελή, είτε επειδή είναι τεχνολογικά προηγμένα, ή απλά επειδή είναι... εντελώς λιτά
 


1) Tesla Model X
Η Tesla είναι ένας από τους πρωτοπόρους όσον αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα στις μέρες μας, και οι δημιουργίες της εταιρείας εντυπωσιάζουν και με το σχεδιασμό τους, ιδιαίτερα του εσωτερικού.

To Model X, που είναι το πρώτο SUV της εταιρείας και βοηθάει να εδραιωθεί η Tesla ως κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων, έχει καμπίνα που θυμίζει περισσότερο εσωτερικό μοντέρνου κτηρίου, παρά αυτοκινήτου.
Οι απλές, λιτές οριζόντιες γραμμές του ταμπλό δεν διασπώνται από κανένα χειριστήριο ή διακόπτη, και στο κέντρο δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη. Μέσω της τελευταίας γίνονται όλες οι ρυθμίσεις για το σύστημα infotainment, τον κλιματισμό και διάφορες άλλες λειτουργίες του οχήματος.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις