Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
300 ιταλικά μοντέλα – σταθμοί σε μία έκθεση
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

300 ιταλικά μοντέλα – σταθμοί σε μία έκθεση

15/9/2022

Σε ένα χώρο συγκεντρώνονται σχεδόν όλα τα σημαντικότερα μοντέλα την ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με 300 κλασικά αυτοκίνητα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις σελίδες της αυτοκίνησης να παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό.

Η ιστορία των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia σε ένα χώρο

Το Heritage HUB είναι ένας χώρος που δημιούργησε στο Mirafiori το τμήμα Heritage της Stellantis με απώτερο σκοπό να φέρει κοντά το κοινό την ιστορία των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia.

Στη Via Plava 80, ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του ιστορικού εργοστασίου Mirafiori της FIAT στο Τορίνο, ένας χώρος 15.000 τ.μ. που παλιά στεγαζόταν η μονάδα παραγωγής κιβωτίων ταχυτήτων, πλέον αποτελεί τον «ναό» του τμήματος Heritage, εκθέτοντας τα μερικά από τα κλασικότερα αυτοκίνητα της ιστορίας των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Lancia.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

300 κορυφαία αριστουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας

Το Heritage HUB έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για να γνωρίσει στο ευρύ κοινό μερικά από τα κορυφαία αριστουργήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και την καθυστέρηση που  προκάλεσε, ανοίγει τις πόρτες του και 300 αυτοκίνητα διηγούνται τη δική τους ιστορία, που παραμένει ζωντανή και προσβάσιη χάρη στην προσπάθεια της Stellantis. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τα αυτοκίνητα δεν εκθέτονται σε βάσεις και βάθρα, αλλά στο έδαφος, όπως τότε που πατούσαν με τις ρόδες τους στον δρόμο.
 

Από πρωτότυπα μοντέλα μέχρι και ιστορικά αγωνιστικά

Στον κεντρικό χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες μπορούν να δουν 64 αυτοκίνητα που είναι χωρισμένα σε οκτώ θεματικές ενότητες. Ρεκόρ και Αγώνες: αγωνιστικά αυτοκίνητα,  Πρωτότυπα: μοναδικά και σπάνια οχήματα, Αρχέτυπα: μοντέλα που έφεραν επανάσταση στο χώρο της αυτοκίνησης, Οικολογία: μοντέλα με ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος,  Ασφάλεια: συμπαγή σε διαστάσεις αυτοκίνητα, αλλά εξαιρετικά ασφαλή, Στιλ: μερικά από τα ομορφότερα μοντέλα όλων των εποχών, Επικά Ταξίδια: ειδικές κατασκευές που κάλυψαν τεράστιες αποστάσεις και την Εποχή των Ράλι: αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες σε μια από τις δημοφιλέστερες μορφές αγώνων.  
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε