Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
922 παραβάσεις για ΛΕΑ σε 5 ημέρες

922 παραβάσεις για ΛΕΑ σε 5 ημέρες

16/5/2022

Τις προηγούμενες ημέρες δεν περνούσαν απαρατήρητα τα μπλόκα της Τροχαίας για τη ΛΕΑ, αφού κατέγραψαν συνολικά 922 παραβάσεις στις κεντρικές αρτηρίες της Αττικής μέσα σε 5 ημέρες.

Η τροχαία έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ελέγχων

Οι 922 οδηγοί θα μείνουν χωρίς δίπλωμα και πινακίδες για δύο ολόκληρους μήνες. Οι εν λόγω παραβάτες «πιάστηκα» στα χέρια της Τροχαίας το πενθήμερο 09/05/2022 έως την 13/05/2022, εφόσον κατόπιν εντολής του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, την περασμένη βδομάδα εντάθηκαν οι έλεγχοι για παραβίαση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.)

Μπλόκα σε Αθηνών-Κορίνθου, Αθηνών-Λαμίας και Αττική Οδό

Η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο λεκανοπέδιο Αττικής και συγκεκριμένα στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Ν.Ε.Ο.Α.Λ.) και στην Αττική Οδό. Κατά τη διάρκεια των πενθήμερων ελέγχων, βεβαιώθηκαν  συνολικά 922 παραβάσεις μόνο για κίνηση στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).

Έρχονται περισσότεροι έλεγχοι

Ενόψει της τουριστικής περιόδου, ο Υπουργός Προστασίας Τάκης Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των ελέγχων της Τροχαίας Αττικής και ζήτησε αυτοί να ενταθούν, ιδίως για τις παραβιάσεις των Λ.Ε.Α., οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία δυστυχήματα-ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε