Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Alfa Romeo: Διπλασιασμός παραγωγής έως το 2023

Alfa Romeo: Διπλασιασμός παραγωγής έως το 2023

11/7/2022

Η Alfa Romeo έχει στόχο να επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες, ενώ παράλληλα θέλει να διπλασιάσει άμεσα την παραγωγή της. Ανάμεσα στα νέα μοντέλα θα δούμε τον διάδοχο της MiTo, καθώς και ένα ηλεκτρικό sedan με αυτονομία 800 χλμ.

Σε μεγαλύτερη παραγωγή και εξέλιξη περισσότερων μοντέλων στοχεύει η Alfa Romeo

Τα τελευταία χρόνια, η Alfa Romeo είναι μια εταιρεία με μικρή γκάμα οχημάτων, μιας και, μέχρι να γίνει το ντεμπούτο της Tonale, είχε προς πώληση μόνο την Giulia και τη Stelvio. Σύμφωνα με τον κ. Damien Dally, επικεφαλής της Alfa Romeo στο Ηνωμένο Βασίλειο, στα πλάνα της εταιρείας πλέον είναι να αυξηθεί η παραγωγή, αλλά παράλληλα να εξελιχθούν και άλλα μοντέλα, προκειμένου να γίνει πιο προσοδοφόρα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σημαντική η συμβολή της Alfa Romeo Tonale

Η Tonale, το ολόφρεσκο μικρομεσαίο SUV της μιλανέζικης εταιρείας, είναι ιδιαίτερα σημαντική στην επίτευξη αυτού του στόχου, και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Alfa Romeo, θα συμβάλλει στον διπλασιασμό της παραγωγής της εταιρείας. Στα πλάνα είναι η επέκταση της γκάμας και σε άλλες κατηγορίες, και σε αυτό θα βοηθήσει το νέο crossover που εξελίσσει η Alfa Romeo, το οποίο θα είναι μικρότερο από την Tonale, ενδέχεται να έχει το όνομα «Brennero» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Παράλληλα, μέσα στο 2025 θα γνωρίσουμε ένα τρίτο όχημα, το οποίο θα είναι ηλεκτρικό. Την ίδια χρονιά, θα σταματήσει η εξέλιξη νέων μοντέλων με θερμικούς κινητήρες, ενώ το 2027 τα Alfa Romeo με μοτέρ εσωτερικής καύσεως θα πάψουν να πωλούνται.

«Έρχεται» το facelift των Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Τα δύο τρέχοντα μοντέλα της Alfa Romeo, η Giulia και η Stelvio, θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται τα επόμενα χρόνια, και θα διατίθενται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, μέχρι να έρθει η ώρα της κατάργησης των θερμικών κινητήρων. Η εταιρεία έχει στα σκαριά ένα ήπιο facelift των δύο μοντέλων, ενώ ο αντικαταστάτης της Giulia, ένα ηλεκτρικό πλέον sedan, αναμένεται να έχει αυτονομία 800 χλμ και fast charging δυνατότητες: Σύμφωνα με αναφορές, θα «κερδίζει» 32 χλμ αυτονομίας με κάθε λεπτό φόρτισης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε